Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
A ma art. 64 par. 2 kk?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nowak napisał:to o tel stacjonarnym jeżeli chodzi o dolny śląsk to wiem że musisz mieć bo na peronce była wywieszka o tym że jednym z obowiązków do spełnienia jest tel stacjonarny...w domu i tak zakładają punkty których w ustalonych godzinach nie możesz przekroczyć...
youandme napisał:na razie sejm przyjął w całości poprawki senatu. wczoraj było krótkie sprawozdanie na posiedzeniach sejmu, teraz ustawa trafi do prezydenta.
Ptasior napisał:Albo na veto.
I jaki wynik?22 maja Sad Apelacyjny rozpatrywał zażalenie na postanowienie Sądu Okręgowego w sprawie odmowy SDE
Chciałam po prostu wiedzieć czy cała procedura zaczyna się od początku, czy sprawa odbywa się na podstawie złożonych wcześnie dokumentów,bo to zawsze wydłuża czas. My os złożenia wniosku do sprawy czekaliśmy 6 tygodni!!!Ptasior napisał:A co to ma do rzeczy czy przyjdzie kurator i firma sprawdzająca mozliwości techniczne?
Pani w Sądzie Penitencjarnym powiedziała mi, że nie ma ustawowych terminów pomiędzy kolejnym złożeniem wniosku o SDE
USTAWA
z dnia 7 września 2007 r.
o wykonywaniu kary pozbawienia wolności poza zakładem karnym w systemie dozoru elektronicznego Art. 54. Ponowny wniosek skazanego lub jego obrońcy o udzielenie zezwolenia, o którym mowa w art. 6 ust. 1, w tej samej sprawie złożony przed upływem 3 miesięcy od dnia wydania postanowienia o odmowie udzielenia tego zezwolenia pozostawia się bez rozpoznaniaPoważnie?Bo nie ma na chwilę obecną możecie znowu składać wniosek
Nowiutka napisał:Pani w Sądzie Penitencjarnym powiedziała mi, że nie ma ustawowych terminów pomiędzy kolejnym złożeniem wniosku o SDE, tak jak jest to przy zwolnieniu warunkowym.
To masz Przyjacielu przerąbane. Jak na razie była dziewczyna raz, ale to dlatego, że miałem za mały pasek PID.jankooo8 napisał:Hej, właśnie miałem wizytę z centrum dozoru elektronicznego to już trzecia od lutego i tym razem bez zapowiedzi za każdym razem w nocy... Powód : urządzenie padło (zasięg słaby).całe szczęście czwarte urządzenie zaczęło działać bez problemów. A to wszystko trwało ok godziny... A was też tak często odwiedzają?????