Z
Ziomek12
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 138
Prezydent podpisał ustawe
12 Czerwca podpisał, to teraz 14 dni i można składać o WPZ 
Edit: Ahh Charli! Uprzedziłeś mnie
Edit: Ahh Charli! Uprzedziłeś mnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
charli510 napisał:Brawo ustawa podpisana 12 czerwca![]()
Bily21 napisał:Siemka Wszystkim.
30 maja mialem sprawe o przyzanie sde i pani sedzina wyraznie powiedziala ze mozna sie starac o warunkowe zwolnienie w sde po polowie wyroku. Ale zeby starac sie o to trzeba trzymac sie wytycznych jakie ustalil nam sad(czyli nie mozna zrobic zadnego naruszenia). Najwieksza role w tym bedzie gral kurator bo to na jego opini mozemy dostac warunkowe.
Pozdrowienia dla niwinnie i winnie skazanych...
"TYLKO BOG MOZE NAS SADZIC"
Ptasior napisał:Ludzie, ale to nie Wasza wina, że sprzęt przestał działać. Taki rzeczy trzeba usprawiedliwiać u kuratora i on zapisuje, że stało się to czy tamto.
youandme napisał:
co do tego , o czym pisaliśmy na PW, to kój kurator oczywiście nie wie:-o
masz może wzór wniosku WZ
czy to bedzie taki sam wniosek jak o normalne WZ, bo tam jakieś paragrafy są , i nie wiem czt takie same do SDE można podpiąć
...
a np. ustawa podpisana przez prezydenta 6.06 została wpisana do dziennika 12.06
radzio22 napisał:Inaczej może wyglądać sprawa jak ktoś się spóźnił ja osobiście pilnuje godzin i nie wiem jak wygląda sytuacja jak ktoś się spóźni czy są jakieś konsekwencje czy ktoś miał taką sytuacje?
Ja się spóźniłem, nie raz... i żyje.radzio22 napisał:Inaczej może wyglądać sprawa jak ktoś się spóźnił ja osobiście pilnuje godzin i nie wiem jak wygląda sytuacja jak ktoś się spóźni czy są jakieś konsekwencje czy ktoś miał taką sytuacje?