Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
Po wyjściu skąd?że po wyjściu będziesz miał prace itp.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po wyjściu skąd?że po wyjściu będziesz miał prace itp.
charli510 napisał:Pisma żadnego nie trzeba, natomiast załączniki są jak najbardziej wskazane, aby potwierdzić to co piszesz we wniosku. Np zaświadczenie od pracodawcy, że po wyjściu będziesz miał prace itp.
aha czyli jak zostanie wpisana do dziennika to od tego dnia 14 dni trzeba czekać i wtedy można już wysyłać?? No trudno trzeba czekać Pewnie gdzieś w połowie sierpnia będą udzielać zgody lub nie...
To i tak dobrze, bo karę odbyłeś w domu a nie w ZK. A skąd wiesz, że dostałbyś WPZ z DE lub z więzienia?Tak się zbierali z tematem , że mi to już nie warto występować z wnioskiem. Do 14 sierpnia mam - okrągły rok.
Ja do tego podchodzę sceptycznie.Ciekawe czy SADY bedom przychylne do WPZ w DE????
Ptasior napisał:To i tak dobrze, bo karę odbyłeś w domu a nie w ZK. A skąd wiesz, że dostałbyś WPZ z DE lub z więzienia?Ja do tego podchodzę sceptycznie.
To i tak dobrze, bo karę odbyłeś w domu a nie w ZK. A skąd wiesz, że dostałbyś WPZ z DE lub z więzienia?
_Anonymous_ napisał:Albo 80![]()
youandme napisał:adwokat mi powiedział,że około miesiąca szybciej
youandme napisał:co od 3 listopada do 4 października? ogłoszą?
czy jak?
youandme napisał:ustawa wchodzi w zycie po upływie 14 dni od jej ogłoszenia!!!
Czerwiec 2012 r. / Podpisane / Ustawy / Prawo / Oficjalna strona Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej
wejdz na tą ustawę i pobierz informacje. tam bedzie jasno opisane kiedy wejdzie w życie
damianko napisał:Czyli ustawa wchodzi w zycie 26 czerwca to jest wtorek i od srody mozna skladac wnioski o WPZ z SDE? Tylko ciekawe ile bendzie trzeba czekac na sprawe w sezonie urlopowym tym bardziej ze kara konczy mi sie 20 pazdziernika![]()