Witam. 30.06.2014r zapisalam sie na kwalifikacyjny kurs zawodowy. Pani w sekretariacie namowila mnie bym szybko sie zapisala, poniewaz trwa promocja, a w razie czego we wrzesniu bede mogla sie jeszcze wypisac bez zadnych kosztow. Nie bylam przekonana, ale przeczytalam umwe i ja podpisalam, w koncu moglam jeszcze zrezygnowac. W sierpniu zapalacilam "trzecia rate", mimo ze w promocji dwie pierwsze raty sa za zero zl jak i czesne, podczas tej wizyty pani zaproponowala mi darmowy kierunek, pasujacy do tego, na ktory sie zapisalam, a przy okazji udzielila rabat na czesne.. Niestety ostatnio mam kilka problemow i jestem zmuszona zrezygnowac ze szkoly. Poszlam 24.09.2014r. do sekretariatu i powiedziano mi, ze nie moge sie juz bezplanie wypisac, gdyz jest za pozno, jezeli chce zrezygnowac, to musze zaplacic za trzy miesiace, badz czekac, bo moze grupa sie nie utworzy. Na razie zapisalo sie 6 osob, a pani powiedziala, ze grupa powstaje od 10-15 osob, ale i tak o wszystkim decyduje pani dyrektor. Dodam, ze zajecia sie jeszcze nie zaczelu, wiec dlaczego mam placic za rezygnacje skoro inaczej mi powiedziano. Nie wiem co teraz zrobic, czy to jest zgodne z prawem ?