Tatuaże za kratami

• Autor wątku Autor wątku kaczka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
RE: tatuaze wiezienne

ale mi chodzilo o to , ze piszecie , ze sie nie rozmawia , a powinniscie napisac , ze sie nie powinno rozmawiac , bo albo ja mialam jakies schizy albo 18 stron tego tematu jest to rozmowa na temat dziar wieziennych , czyli wam mowie , ze mimo to , ze sie nie powinno to i tak rozmawiaja ... i nikt tego nie zmieni ... a ja nikogo nie chcialam urazic swoimi wypowiedziami

dobra dziwczyno OK, nie powinno się rozmawiać na temat znaczenia tatuaży więziennych!

Dyskusja prowadzi donikąd. Może i nie powinno się rozmawiać, ale jak widać wątek jest popularny i ma 19 stron.

moniak dobrze powiedziane, dyskusja prowadzi donikąd. Wszystko tu powiedziano, może warto więc zamknąć temat?:-o

Cześć witam czy jak kto woli :D
Tak jak z przywitaniem tak jest z tatuażem są różne i kto jaki chce mieć to zależy od gustu, a to co znaczy to najlepiej zapytać w salonie tatuażu mnie się wydaje 8) dozoba

O_o

więzienne dziary w salonie tatuażu xD
no pomysł wręcz genialny ...

:|

proponuje jeszcze sznyty w rzeźni sobie zrobić ...

chwascior napisał:
O_o

więzienne dziary w salonie tatuażu xD
no pomysł wręcz genialny ...

:|

proponuje jeszcze sznyty w rzeźni sobie zrobić ...

niezły pomysł buahahaha dobre ;)

Ej no muszę aż coś napisać, choć Chwastunio powiedział już chyba wszystko:)
Chwaściu - Twój tekst jest najlepszy - tu się z Tobą zgadzam jak nigdy wcześniej;)
Ale chcę wierzyć, że komentarz Tchorngala miał być tylko dobrym żartem i jako taki dobry dowcip w mojej pamięci pozostanie <tarzamsiezesmiechu>

hmmm kropka przy lewym oku to tzw "cynkówa" i znaczy że koleś grypsuje.. Moj P taką ma :) i jest jeszcze na lewym nadgarstku 5 kropeczek ułożonych jak na kostce do gry , a to cos ze złodziejstwem jest a tak to to nie wiem :D

Eliza881 napisał:
hmmm kropka przy lewym oku to tzw "cynkówa" i znaczy że koleś grypsuje.. Moj P taką ma :) i jest jeszcze na lewym nadgarstku 5 kropeczek ułożonych jak na kostce do gry , a to cos ze złodziejstwem jest a tak to to nie wiem :D

poczytaj wcześniejsze posty w tym temacie i będziesz wszystko wiedzieć! :mad:

Czy ktos moze sie orientuje dla których Zakaladow Karnych lub Aresztow Sledczych charakterystyczne sa tatuaze takie jak rysunkek CHRABASZCZA lub ŻUKA, napis KING, napis OUTLAW, napis NEVEMOREPRISON, rysunek KOBIETUY Z WŁÓCZNIĄ I PEJCZEM, KTÓRA SIEDZI NA POSTACI LUB PRZEDMIOCIE. Czy powyzsze tatuaze moga powiedziec cos wiecej o osobie ktora sobie je zrobila, czy mozna stwierdzic w jakich wiezieniach mogla przebywac. Jesli ktos wie to porsze o inforacje najlepiej na maila 22sen@Interia.pl. Bede bardzo wdzieczna z apomoc i wszelkie informacje

witam,
mam pytanie czy mozna miec trzy kropki na lokciu (zasady malolata)
nie bedac w osrodku? (poprawczaku)

Moim zdaniem to smieszne - glupie to tak jak bys sobie zrobil cynkowe a nigdy nie byles w zk, przez takich ludzi rozmywa sie pewna subkultura , zatracaja sie pewne wartosci zasady

a wytatulowac sobie mozesz wszystko nawet ze jestes dupkiem na czole- pomysl tylko czy cos ci to da, napisala bym wiecej na ten temat ale to nie miejsce na to

Ostatnia edycja:

przepraszam za post pod postem ale chcialam jeszcze sprostowac
to tak jak bys sobie zrobil cynkowe a nigdy nie byles nawet w zk a co mowic o grypsowaniu

chłopcze po co marnować miejsca na kropki idź do studio tatuażu i zrób sobie fajną dziare :D

beata* napisał:
Moim zdaniem to smieszne - glupie to tak jak bys sobie zrobil cynkowe a nigdy nie byles w zk, przez takich ludzi rozmywa sie pewna subkultura , zatracaja sie pewne wartosci zasady

a wytatulowac sobie mozesz wszystko nawet ze jestes dupkiem na czole- pomysl tylko czy cos ci to da, napisala bym wiecej na ten temat ale to nie miejsce na to

popieram!!!!

Tatuaże przypominają nam o tym o czym chcemy pamiętać lub poprostu w coś wiezymy.
Tatuaż o którym nie zauwazylam zeby ktos wspomnial to w roznych miejscach np na palcu KTM czyli Kocham Tylko Mame, HELL - piekło, Erit-złodziej,Omerta-zmowa milczenia, kropki wymieniane tysiace razy... hmm

Ostatnia edycja:

papilio napisał:
Czy ktos moze sie orientuje dla których Zakaladow Karnych lub Aresztow Sledczych charakterystyczne sa tatuaze takie jak rysunkek CHRABASZCZA lub ŻUKA, napis KING, napis OUTLAW, napis NEVEMOREPRISON, rysunek KOBIETUY Z WŁÓCZNIĄ I PEJCZEM, KTÓRA SIEDZI NA POSTACI LUB PRZEDMIOCIE. Czy powyzsze tatuaze moga powiedziec cos wiecej o osobie ktora sobie je zrobila, czy mozna stwierdzic w jakich wiezieniach mogla przebywac. Jesli ktos wie to porsze o inforacje najlepiej na maila 22sen@Interia.pl. Bede bardzo wdzieczna z apomoc i wszelkie informacje

spróbuję się dowiedzieć od mojego męża ale nie obiecuje że mi coś powie.jak coś napiszę ci na meila..;)

dziewczyny jest taka ogólna zasada ( o której już tu było wspominane): nie dyskutuje się "na wolności" o znaczeniu tatuaży więziennych...zapytajcie nosferatu - ona jest specjalistką w tej dziedzinie! 8)

Powrót