Tatuaże za kratami

• Autor wątku Autor wątku kaczka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
RE: tatuaze wiezienne

Ciekawe... to skąd Ty taka poinformowana jesteś???

Jeśli coś Ci się nie podoba, to po prostu nie zaglądaj na ten temat...:mad:

madzia30 napisał:
Takie bzdury piszecie że czytać się tego nie chcę...nigdy nie dowiecie się co oznaczają naprawdę tatuaże więzienne..i nie dociekajcie,bo żaden prawdziwy grypsujący nie powie ci co oznacza tatuaż...:cool:
jak ta wypowiedz odnosi sie do poprzedniego zdania
spróbuję się dowiedzieć od mojego męża ale nie obiecuje że mi coś powie jak coś napiszę ci na meila.."
"
obrazanie innych tez nie jest na miejscu:
""dziewczyno nie pisz głupot bo mnie śmiech ogarnął jak czytam te twoje wypociny..każdy tatuaż coś oznacza,szczególnie tatuaże więzienne:mad:"
"
i prosze abys nie pisala posta pod postem

:xee tylko gici mogom wiedziec co oznaczajom te tatuaze a kazdy tatuaz ma swojom bajere i damskie w klop kropki na powiekach o znaczajom spiocha :D

oj racja w szczegulnosci tatuaze wieziene

tak czytam i czytam i w koncu zaczełam sie sama na tym zastanawiac ...moj M. tez ma duzo "ozdóbek" na ciele ale nigdy nie chciał mi nic powiedziec i teraz mi sie przypomniało ze ma cos wytatuowane na kolanach...hmmm moze ktos wie ? po co ?

a ja znowu tak czytam i czytam i podziwiam was,niestety w ta druga strone, ze akceptujecie jakies tatuaze wieienne grypsy itd.nawet bym mojego w *upe nie kopla,nie dosc ze idą siedziec bo rozumu to za grosz nie ma to jeszcze w wiezieniu glupoty robia zeby posiedziec dluzej;/?wielcy buntownicy sie znalezli. nie czaje tego i zabilabym swojego za takie rzeczy,moze mi kto powie po co to w ogole robia,sa z tego jakiekolwiek korzysci poza ich hmmm mysleniem ze sie jest fajnym?

Fefka, a po co na wolności są salony tatoo? Po co ludzie robią tatuaże?
Jeśli odpowiesz sobie na to pytanie, będziesz wiedziała po co w więzieniach robią...
Mój sobie zrobił, bo lubi, bo jemu się podobają. Mi z resztą też i jeśli będę miała okazję, też sobie zrobię:D

Barbie napisał:
,
Mój sobie zrobił, bo lubi, bo jemu się podobają. Mi z resztą też i jeśli będę miała okazję, też sobie zrobię:D

:D dokładnie barbie

moj ma dwa zajefajne naprawde dzieła sztuki zrobione na wolnosci, tylko te na kolanach takie mini nie wiem o co chodzi z nimi ....
kiedys dawno temu zrobił sobie przy oku kropke za pierwszym razem jak był po tamtej stronie - na szczescie ja usunal i zotał tylko mały slad po niej

Jak ja swojego Łobuza pytam co znaczy jego tatuaż to w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać tzn albo udaje, że nie słyszy albo sobie żartuje...
W ogóle niewiem co to jest nic mi to nie przypomina... :woot:
Niestety nie mam też zdjęć gdzie dokładnie widać tatuaż...
Zastanawia mnie czy jak wyjdzie to z czymś nowym na ciele...

djkahoney moj tez nie chciał mi powiedziec dlatego zapomniałam o tym ze to tam jest "wgryzione" w jego skore, dlatego zapytałam tu czy moze ktos wie co znaczy, hmmmm wiem jak teraz za tydzien bede na widzonku to go o to zmolestuje :evil: musi mi powiedziec !
a twoj łobuz co ma takiego?

Ja o tatuaż zapytałam na początku naszej znajomości.. Tak to aż tak bardzo mnie nie ciekawiło bo więcej nie pytałam...
Ale jak dobrze pamiętam to coś mówił że mu się on nie podoba czy coś... Bo na środku ma wypalone papierosem... I kiedyś z kolegą rozmawiał, że mógł by cały tak go "zmazać"
Nie mam pojęcia co to jest... Do niczego mi to nie przypomina...

Ostatnia edycja:

nie mowie ze tatuaze sa zle bo sama mam tylko wiezienne bo zazwyczaj sa paskudne a pozatym zakazane wiec po co je robic tym bardziej pokazujac grypsowanie i stwarzajac sobie problemy.i jeszcze nie powiedza co one oznaczaja,wrrr...no ja juz bym dala mojemu...

Mirek z więziennych ma tylko cynkówkę (która z resztą jest prawie niewidoczna), poza tym większość ciała jest w tatuażach, ale żaden z nich nie ma znaczenia więziennego. Zrobił je od tak dla ozdoby i dlatego, że lubi :ok:

Fefka napisał:
... wiezienne bo zazwyczaj sa paskudne...

a własnie ze nie, niektore to tez prawdziwe arcydziela ...

a pozatym fefka tak jak ktos chce miec gropke tak i chodza w glanach albo dredami na glowie

Kari, więzienne, to raczej takie które mają jakieś znaczenie i większość nie ma co się oszukiwać, nie wyglądają ładnie.
Mirek ma tatuaże robione w więzieniu (większość), ale nie mają znaczenia i nie są o tematyce więziennej.

Mój coś gadał o mafii, ale pewnie sobie żartował... :confused:

no no takiej wieziennej heh, jest taki program na discovery o najciezszym wiezieniu w stanach oni sobie tam robia w swoich grupach na ciele odpowiednie oznakowania

moj na szczescie porocz tego czegos na kolanach nie ma zadnych dziwnych znaczkow

djkahoney mafia? Toś mnie rozbawiła :razz:

W stanach są gangi, ale nie w Polsce:ok:

Barbie pisałam wyżej, że Łobuz mnie zbywał żartami, albo w oglóle udawał że nie słyszy. :D

no chodza w glanach czy szerokich porach ale im nie grozi pol wyroku dluzej za to a za grypsowanie niestety tak. po co se zycie utrudniac glupota?

Powrót