Tatuaże za kratami

• Autor wątku Autor wątku kaczka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powoli z tymi kropkami! Kolega w zarządzie ma..
Ale po pewnej imprezie , gdy znalazł się blisko mnie okazało sie że to pieprzyk..
Nie cudujcie tam!

GerardKleinrok napisał:
Powoli z tymi kropkami! Kolega w zarządzie ma..
Ale po pewnej imprezie , gdy znalazł się blisko mnie okazało sie że to pieprzyk..
Nie cudujcie tam!

Mój P.też ma pieprzyk nad prawą brwią który zupełnie wygląda na tatuaż:DNa początku naszej znajomości byłam przekonana,że to nie dzieło matki natury a teraz wiem,że tak,ale każdy gdy ten pieprzyk zobaczy pyta go po ci taki tatuaż;)

Endrofinalana nie może to oznaczać C,bo moje kochanie jest zagorzałym grypsującym a z cwelami wogóle się nie zadaje:)

Madziorek22 napisał:
Endrofinalana nie może to oznaczać C,bo moje kochanie jest zagorzałym grypsującym a z cwelami wogóle się nie zadaje:)
To może ta kropka jest koło lewego oka, a nie prawego, bo pamiętaj, że jak jesteś zwrócona do niego twarzą w twarz to Twoja prawa strona oznacza jego lewą:)

Madziorek22 napisał:

Jak prymitywną jednostką trzeba być, żeby pisać tak na poważnym forum.

Nie przyszło ci na myśl , że jak ten Twój gangster wyjdzie zrobi z ciebie osobę na "C"

:D :D :brawo:

Madziorek22 To na PEWNO pomyliłaś strony. Jeżeli jest tak jak piszesz, to ta kropka musi być pod lewym okiem. Ale fail, zrobiłaś z niego C :lol: :lol: :o:o

GerardKleinrok napisał:
Jak prymitywną jednostką trzeba być, żeby pisać tak na poważnym forum.

Nie przyszło ci na myśl , że jak ten Twój gangster wyjdzie zrobi z ciebie osobę na "C"

:D :D :brawo:

:brawo:słuszna uwaga

można,można:D:Dale osobiście nie widziałam;)

lukaszhuras Wszędzie można jak się chce, kreatywność i do przodu. :cool: :D

Tak czytam co wy tu piszecie,i stwierdzam że nie macie pojęcia w temacie!Po pierwsze od kiedy z kobiety można zrobić cwela .A po drugie grypserki już nie ma!Teraz to są tylko kropki,mało znaczące!Dajcie sobie spokuj z tym tematem,znaczeniami itp::)

Jeżeli masz takie wielkie pojęcie o tym temacie to proszę wykaż się, ja bardzo chętnie poczytam co masz ciekawego i mądrego do powiedzenia nam tu. A o istnieniu subkultur i subkultury takiej jak grypserka to na pewno nie Ty decydujesz. Gdybyś powiedział, że grypserki takiej jak w latach np. 80 już nie ma to bym się zgodziła i miałbyś rację. Ale tu się z Tobą nie zgodzę z prostych przyczyn, jak wiadomo w AŚ/ZK dalej są osoby grypsujące. A temat jest po to, żeby w nim dyskutować. Wiec nie mów wszystkim tu dyskutującym co maja robić. :ok:

endo owszem są grypsujący ale chyba każdy ci powie,że to nie to samo co w latach 80 lub 90,a tatuaże sobie robią bo to chyba jest trendy w ZK a później debile próbują się ich pozbyć;)

... a w latach 80 nie było takiej grypserki jak w latach 60!!! Natomiast teraz to nie ma takiego forum prawnego jak kiedyś, gdy trzy baby poszły do sklepu po chleb i tam się wymądrzały czyja racja jest mojsza.

agulec15 No Przecież napisałam to w swoim poście. :)

wiem i ja wyjątkowo się z tobą zgadzam!!!!!:Doj anthony,żebyś się nie zdziwił jak dobrze poszukasz to znajdziesz takie forum :-)

agulec15 napisał:
wiem i ja wyjątkowo się z tobą zgadzam!!!!!:Doj anthony,żebyś się nie zdziwił jak dobrze poszukasz to znajdziesz takie forum :-)

a co oznacza króliczek playboy w ramce

mjawm napisał:
a co oznacza króliczek playboy w ramce

Oznacza to iż :
-złapali króliczka i wsadzili do klatki... /pudełka, paczki, ..etc...
- kroliczek jest ograniczony...fizycznie lub /i umysłowo.
-króliczka wsadzono w ramy,pewnych zachowan i nie ma wyjścia...

Albo,że jest homoseksualistą w spoczynku;)

/króliczek= właściciel króliczka/
własciciel ubolewa nad w/w faktami...

Ostatnia edycja:
3 zasady małolata brzmią : Nie daję, nie sprzedaję, z ku**ami się nie zadaję a nie to co tu piszecie ;].

Mam pytanie czy 3 zasady małolata można robić sobie jeżeli siedziałeś w mow miejski o,środek wyhowawczy czy mos miejski ośrodek socjoterapi ??? prosze o odp :mad::mad:

Powrót