zerosix
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 369
170 imulsów koszt jednego to 0.18gr a zabierane są co 85 sekund więc nie wiem czy tak długo
oczywiscie stacjonarne
oczywiscie stacjonarne
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zerosix napisał:zabierane są co 85 sekund więc nie wiem czy tak długo
isa23 napisał:mam pytanie odnosnie telefonowania, czy mozna zadzwonic do zk i poprosic o rozmowe z wiezieniem
isa23 napisał:i czy wiezniom mozna dzwonic za granice??
isa23 napisał:mam pytanie odnosnie telefonowania, czy mozna zadzwonic do zk i poprosic o rozmowe z wiezieniem i czy wiezniom mozna dzwonic za granice??
forg napisał:Nie ma przepisu, który tego zabrania, ale nie uda Ci się. Chyba, że mowa o jakimś miniaturowym zk typu otwartego i do tego "zbajerujesz" odbierającego telefon.
mozna poprosic o taki kontakt moj jak nie dzwonił za długo to zadzwoniłam i powiedziałam ze sie martwie a więc żadnego bajerowania nie było,no i przekazali mojemu ze prosiłam o telefon oczywiscie nie mozna tego robic nagminnie i bez powodu,a zakład w potulicach nie jest miniaturowy i mój jest na zamku
JusticeEIN napisał:ale u mnie karty trzeba wysyłać w liście poleconym.
forg napisał:A dlaczego "trzeba"?