endorfinalna
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 658
minimini Ale to nie są cuda, w końcu ZK to nie Jerozolima 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z bytomia napisał:klara1982 proponuję jeszcze podać w jakim ZK i ewentualnie na którym oddziale tak można... :brawo:
endorfinalna napisał:Nie przyszło Ci do główki, że to raczej niedozwolone ?
determined napisał:Orientuje się ktoś z Was jak to wygląda z tel. kom. Jeśli np. ktoś został zatrzymany a miał przy sobie kom. to co z nią później robią ?? Skoro od chwili zatrzymania mija przykladowo 2 dni a nr kom nadal jest nieosiągalny... Rozumiem że go zabrali żeby nie mógł dzwonić ... ale w ogóle oddadzą tel chociaż na chwile żeby spisać nr gdyby chciał do kogos zadzwonic a wszystkie numery sa w komie ?????? ; [
determined napisał:a od tego czasu po przesłuchaniu gdzie będzie przebywał ?? : (( czyli Ja nic nie moge zobić ani się dowiedzieć bo zapewne nikt Mi nie udzieli żadnych info , tym bardziej że nie jestem z rodziny .. więc pozostało jedynie czekać na tel od Niego.. najgorsze jest to że nie mam pojęcia dlaczego do tej pory nie zadzwonił ... pewnie nie ma takiej możliwości .. neistety ehm...
Novin_ha napisał:jeżeli pamięta nr tel to ma prawo do jednego,
forg napisał:Nieprawda. T.A. nie ma takiego prawa.
aniq82 napisał:Wszystko zależy od podgrupy i chyba zasad wewnątrz zakładu
aniq82 napisał:Na P1 z tego co wiem można dzwonić raz na dwa dni a P2 to codziennie i to do oporu.