N
Nikola731
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam
nie odbieraj nic od kuriera. Nic nie podpisane, umowa nieważna.
Pozdrawiam
nie odbieraj nic od kuriera. Nic nie podpisane, umowa nieważna.
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
korborak napisał:W ten sam dzień co kurier dostarczył umowę ,którą matka chora psychicznie odebrała w moim imieniu. Napisałem oświadczenie o odstąpieniu od umowy i wysłałem listem poleconym za potwierdzeniem odbioru.Ale oni nie odbierają umyślnie żeby umowa weszła w życie.Co robić jak przyjdzie zwrot o niedoręczeniu przesyłki.Jak rozwiązać umowę z nimi.Ale nie jest to podpis ani matki ani nikogo z domowników nikt u nas nie podpisuje się samym nazwiskiem tylko zawsze piszemy imię i nazwisko.Mama mówi że nic nie podpisywała tylko odebrała przesyłkę.Czy wnieś powiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa.Proszę o porady co robić.
Griszah napisał:Witam Wszystkich,
czy ktoś może mi powiedzieć jakie będą skutki prawne dla oszukanych przez TDD będzie miało aktualnie prowadzone postępowanie przez UOKiK?
https://uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=11891&
Poprzednie postępowanie UOKiK w sprawie działalności Telepolska (obecnie Telekomunikacja Dla Domu), zakończyło się ukaraniem tej firmy kwotą 632tys. zł.
Rozumiem, że ludzie oszukani pozostali ze swoimi problemami i Ci których nie było stać na postępowanie sądowe musieli wypełnić podpisane umowy z Telepolska, płacąc wystawione faktury.
kookoonaa napisał:Czy takie coś jest w ogóle zgodne z prawe, żeby dwie rzekomo inne formy widniały pod tym samym adresem?
podaj istotne szczegóły12345werty napisał:Moja historia jest podobna do opisanych wcześniej jak zostałam złapana w sidła TT