grafryb
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 188
Najbliżej to Jastrzebie ale jak ktoś zauważył były tam 4 miejsca więc podałam przykład Trzebini. To różnica chyba znaczna 340km a 80km?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
grafryb napisał:Może i macie rację ale ciężko się z tym pogodzić![]()
grafryb napisał:Miałam już nie drązyć tego tematu ale czy ktoś mi potrafi wytłumaczyć w jakim celu kilkunastu chłopaków zw śląska pojechało do Zaręby i na dzien dzisiejszy jest tam 102% zaludnienia, natomiast w Nysie, która jest o połowę bliżej jest 98% zaludnienia? Jak dla mnie to po prostu nielogiczne.
z bytomia napisał:Teraz osadzony może tylko starać się o przeniesienie bliżej miejsca zamieszkania:
guzik1010 napisał:I teraz pytanie: czy nie lepiej byloby, gdyby moj G napisal pismo z prosba o przeniesienie gdzies dalej, np Jasło? Nowa Huta...
guzik1010 napisał:uzasadnienie mogloby byc takie, ze najblizsza mu osoba ( czyli ja) przez jakis tam okres bedzie przebywac w danym miescie i ulatwoloby nam to widzenia.
guzik1010 napisał:forg , wiec jak pan skazany napisze kolejna prosbe to wtedy ewentualnie ją odrzucą ( licze sie z tym)...
guzik1010 napisał:poza tym , moje pytanie bylo inne... nie pytalam czym motywowac prosbe o przeniesienie, tylko, czy nie lepiej byloby sie starac o dozor, gdyby byl w innym miescie?