P
poldek41
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
szukam kogoś kto uczestniczy w pozwie zbiorowym - chcę się dołączyć. Proszę o info na pw.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
poldek41 napisał:szukam kogoś kto uczestniczy w pozwie zbiorowym - chcę się dołączyć. Proszę o info na pw.
hyper81 napisał:Witam wszystkich.
Ja również otrzymałem podobne wezwanie do zapłaty z ECS 5.09.2011. Współpracę z tą złodziejską instytucją zakończyłem w VI 2010. Pracowałem na stanowisku kierownika zespołu. Jak będę po rozmowie z adwokatem to dam znać, chociaż moja sytuacja jest trochę inna bo ja otrzymywałem nadprowizję z prowizji przedstawicieli mojego zespołu. Jak odszedłem z firmy to w kolejnych miesiącach reszta moich ludzi również. W oddziale nie radzili sobie z przypisywaniem nowych agentów do polis po agentach którzy odeszli! Polisy przez kilka miesięcy nie były serwisowane więc nic dziwnego że klienci przestali płacić - sprawdźcie i to!
Ponadto firma windykacyjna musi przedstawić pełnomocnictwo w konkretnej sprawie wystawione przez ING, jeśli tego nie zrobi nie jest stroną w naszej sprawie. Pozdrawiam!
AHM napisał:Odnośnie przedawnienia już pisałem kiedy wynika w poprzednich postach ( raczej 2 lata ale może też być 3, to kwestia interpretacji przez sąd podmiotu stron uwikłanych w spór )