uprawiałem seks, donos

• Autor wątku Autor wątku magary
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

magary

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Mam 15 lat i od dwóch lat angielskiego uczy mnie korepetytorka jedna, 29 letnia. Powiem tylko, że od niedawna seks zaczęliśmy uprawiać, wiem że to może być mało prawdopodobne ale nie będę wam dowodów na to dostarczał. Chodzi o to, że ostatnio wpadkę mieliśmy bo ona zapomniała drzwi zamknąć i jej mama weszła do jej mieszkania bez dzwonienia do drzwi choć nie mieszka z nią ale czasem ją odwiedza i zobaczyła nas w nieprzyzwoitej sytuacji. Pomijając kłótnie to powiedziała że donos na policje złoży na córkę i teraz obawiam się że policja coś może nam zrobić. Nie chcę by ona szła do więzienia, to ja się godziłem na seks z własnej woli i chciałem tego, wiele osób w moim wieku by chciało tego. Najgorsze będzie gdy rodzice o tym się dowiedzą, o komputerze będę mógł zapomnieć i o wychodzeniu z domu i jeszcze tata mnie zleje bardzo porządnie. Przerąbane jednym słowem.
Bardzo was proszę o to co jej grozi, co mi grozi i czy da radę to ukryć przed rodzicami, a jeśli rodzice się dowiedzą to czy tata będzie miał prawo mnie zlać bo on nie bije mnie słabo jak inni rodzice, on mnie leje tak jakbym z rodziny patologicznej był, a jeśli dowie się teraz o tym to będę latał po domu jak kukła, czy jak mnie tak pobije to będę mógł to na policję zgłosić? co by mu wtedy zrobili? bo jeśli nic to za donos na niego bym dostał 1000x bardziej i mówię poważnie, on taki jest dlatego boję się go i tej całej sytuacji i proszę was o informacje.

w listopadzie właświe mam urodziny

No to w grę wchodzi:
Przepis prawny:
Art. 200. (150) § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.

Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

a ile jej grozi minimum, zawiasy może? wezmą pod uwagę że urodziny mam niedługo i to że ja chciałem uprawiać seks i że nie chcę by ją skazywali? chcę by ją uniewinnili, w normalnym kraju moja wola powinna się liczyć, przecież nie robiła nic wbrew mojej woli! i czy mi też coś grozi? i co z resztą moich pytań o rodzicach?
może powiem im że to ja sam jej zaoferowałem? przecież nie mają dowodów że tak nie było. Albo może zaprzeczę wszystkiemu z nią? Będzie nas dwóch przeciwko jej, uwierzą jednej osobie? ona powie że z matką się kłócą i jej coś odbiło i chciała córce życie zniszczyć i może wtedy jej matkę skażą za składanie fałszywych zeznań? w końcu jej mama nie ma dowodów żadnych poza słowem i sąd może nie uwierzy jej bo taka sytuacja przecież jest mało prawdopodobna w życiu i jakbym kolegom powiedział, że zaliczam korepetytorkę to by mi nie uwierzyli to sąd tym bardziej nie powinien mi wierzyć więc sąd może uzna że ta baba zmyśliła wszystko?

Ostatnia edycja:
magary napisał:
ja chciałem uprawiać seks i że nie chcę by ją skazywali? chcę by ją uniewinnili, w normalnym kraju moja wola powinna się liczyć, przecież nie robiła nic wbrew mojej woli!
Masz podany konkretny przepis prawny, ten nie inny właśnie ze względu na to, że do niczego Cię nie zmuszała. Gdyby było inaczej, odpowiadałaby z innego art. To nie zmienia faktu, iż dopuściła się poważnego przestępstwa. Wiek przyzwolenia w Polsce to 15 lat.

magary napisał:
Albo może zaprzeczę wszystkiemu z nią? Będzie nas dwóch przeciwko jej, uwierzą jednej osobie? ona powie że z matką się kłócą i jej coś odbiło i chciała córce życie zniszczyć i może wtedy jej matkę skażą za składanie fałszywych zeznań?
Żartujesz sobie, czy masz jeszcze za mało problemów?

Regulamin forum:
§9 Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP lub mające na celu jego obejście

Przepis o wieku przyzwolenia jest wprowadzony w celu ochrony takich jak Ty, aby takie nimfomanki jak Twoja korepetytorka miały problemy, gdy deprawują nieletnich.

magary napisał:
przecież nie robiła nic wbrew mojej woli!

Gdyby robiła to wbrew Twojej woli to dopiero by było. Kara byłaby bardzo surowa.
Po to skonstruowano ten zakaz, by chronić niedojrzałe dzieci przed podejmowaniem takich decyzji, jaką Ty podjąłeś. Możesz uważać się za mega dojrzałego ale raczej tak nie jest - świadczy o tym również to, co i jak tu piszesz.

Kurcze, że za moich czasów tak nie było w szkole :( :cool:

Tak czy inaczej nauczycielka dosyć poważnie złamała prawo, okoliczność łagodząca - wyraziłeś na te stosunki zgodę. Oczywiście gdyby doszło do tego że, będzie ona pociągnięta do odpowiedzialności możesz próbować mówić że do niczego nie doszło - pamiętaj jednak że jest to składanie fałszywych zeznań (w Sądzie na ten przykład).
Uważam też że nauczycielka cierpi na jakieś zaburzenia, bo jest to ewidentny przejaw pociągu seksualnego dorosłej kobiety do dziecka - w razie ewentualnych konsekwencji, może ona również pójść w tą stronę i otwarcie przyznać się do swojego zaburzenia preferencji seksualnych - pytanie też czy matka jest w stanie "wkopać" własną córkę.

I tak już wtopiłeś zakładając wątek tutaj. nie zdziwię się jak do akt sprawy będzie dołączony wydruk z tego forum :confused:

Powrót