T
tomj
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 321
EUNIKA2007 wpisałem do archiwum państwowego Twoją miejscowość i popatrz co wyszło http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/ela.php?l=&s[m1]=leszno&s[s1]=&soperator=and&s[s2]=&s[symbol]=volk&search=szukaj wystarczy pogrzebać i już jest. Napisz do archiwum państwowego możesz zaznaczyć te konkretne akta i może się uda. Musisz na wiele frontów działać równolegle bo inaczej 100 lat będzie trwało. Jakoś nie chce się ty pokazywać Musisz wpisać Leszno a na dole wybrać skrót volk (volkslista) i ci super wyjdzie.
P.S. jak będziesz brała jakiekolwiek akty z USC to bierz te miedzy narodowe (jakoś tak to się nazywa) są w tej samej cenie co normalne ale potem nie musisz ich tłumaczyć na niemiecki bo są honorowane. Ja tak wysłałem do Niemiec aby udowodnić pokrewieństwo.
P.S. jak będziesz brała jakiekolwiek akty z USC to bierz te miedzy narodowe (jakoś tak to się nazywa) są w tej samej cenie co normalne ale potem nie musisz ich tłumaczyć na niemiecki bo są honorowane. Ja tak wysłałem do Niemiec aby udowodnić pokrewieństwo.
Ostatnia edycja: