M
Maszka20
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 63
Ile czasu ma Sąd na odpowiedz i ustalenie terminu wokandy???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
izabel7777 napisał:i czy sąd weźmie pod uwage to że nie popełnił w tym czasie żadnego przestępstwa czy nie ma to znaczenia?
Maszka20 napisał:Ile czasu ma Sąd na odpowiedz i ustalenie terminu wokandy???
guest_user napisał:Sąd ma obowiązek rozpoznać wniosek niezwłocznie.
Maszka20 napisał:niezwłocznie tzw. ile dla nich to moze byc
Jolanta2207 napisał:w Styczniu nalezy mu się warunkowe przedterminowe zwolnienie.
Jolanta2207 napisał:Czy moge cos zrobic w tej sytuacji by go wypuscili ? Czy wgl go wypuszcza na przedterminowe zwolnienie ? czy beda zwracac uwage na te drobne nagany z Trzebini ? Pomocy!
Ty chciałabyś aby otrzymał warunkowe przedterminowe zwolnienie, a Twój osadzony ma to w głębokim poważaniu, skoro został zdegradowany do "cięższego" ZK.Jolanta2207 napisał:mam problem... pomuzcie mi Proszę
Witam. Mam 5 miesiecznego synka ze skazanym który odbywa kare pozbawienia wolosci w z.k Pińczów. Wczesniej osadzony był w Trzebini lecz przewiezli go z powodu wielokrotnych nagan. Nie były to rzeczy bardzo złe tylko zwykłe drobnostki.
Warunkowe zwolnienie, nie należy się, można jedynie mieć uprawnienia do niego, Sąd zdecyduje czy skazany zasługuje na nie. Ty niewiele możesz zrobić. Za drobne nagany nie degraduje się, musiało być coś poważniejszego, o czym zapewne nie wiesz. Myślę, że Sąd zwróci na to uwagę.Jolanta2207 napisał:w Styczniu nalezy mu się warunkowe przedterminowe zwolnienie. Bardzo chciała bym by go wypuscili ze wzgledu na naszego syna , poniewaz mam 18 lat i jest mi samej ciezko. Pisałam do sądu by go juz wczesniej wypuscili ale odpisali ze pomaga mi rodzina... Chciała bym by nasz syn był w koncu z ojcem... Czy moge cos zrobic w tej sytuacji by go wypuscili ? Czy wgl go wypuszcza na przedterminowe zwolnienie ? czy beda zwracac uwage na te drobne nagany z Trzebini ? Pomocy!
szka napisał:Za drobne nagany nie degraduje się, musiało być coś poważniejszego, o czym zapewne nie wiesz. Myślę, że Sąd zwróci na to uwagę.
Nie zapominajmy, że tego osadzonego zdegradowano nie za złe rzeczy.Jolanta2207 napisał:przewiezli go z powodu wielokrotnych nagan. Nie były to rzeczy bardzo złe tylko zwykłe drobnostki.