M
mnow8
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 479
Każdy Sąd ma stronę internetową, równiez ten z Lublina.Czy jest jakas strona na necie lub cokolwiek?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Każdy Sąd ma stronę internetową, równiez ten z Lublina.Czy jest jakas strona na necie lub cokolwiek?
Aldona56 napisał:Z tego co tu znalazłam nie ,ale w załączonym linku treść pierwszych artykułów pokazuje,że jednak tak.
Nie ma.nie ma możliwości zwolnienia warunkowego z kary zastępczej?
Jeśli jest pierwszy raz karany to po połowie kary, jeśli ma art. 64&1 kk po 2/3 a jeśli 64&2 kk to po 3/4. Wniosek o WPZ można złożyć w Sądzie Penitencjarnym ok. 1 m-ca przed terminem. Apropo jeśli macie tak trudną sytuację to po co jeździł "na dwa gazy"?iga1234 napisał:Witam dzis sie zalogowalam ale od dluzszego czasu czytam wasze posty,poniewaz moj maz od lutego przebywa w zakladzie karnym i nigdzie sie nie dowiedzialam tyle co z rozmow miedzy wami.pomozcie mi dowiedziec sie kiedy moj maz moze pisac o warunkowe zwolnienie,poniewaz jezdzil pod wplywem alkoholu i otrzymal 15 m-c.Maz jest jedynym zywicielem rodziny ,ja po wypadku w pracy jestem niepelnosprawna i tego dnia kiedy go zabrali mialam miec 2 operacje mamy 14 letniego syna i bardzo chora jego matke Przepraszam ze tak sie rozpisalam ale chce abyscie mogli mi jakos pomoc Z gory Dzieki
![]()
Od 30 godz. do 14 dni.iga1234 napisał:Witam mam jeszcze jedno pytanie jezeli maz by wyszedl na przepustke to ile ona moze potrwac,.Pytam bo kazdy mowi cos innego
Ptasior napisał:Od 30 godz. do 14 dni.
Przepraszam zaszła pomyłka i nie zdążyłem wykonać edycji. Może być to oczywiście np. 6 godzin.forg napisał:A dlaczego "od 30 godzin"?