Warunkowe przedterminowe zwolnienie

• Autor wątku Autor wątku doniu818
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
chcialabym sie dowiedziec, czy jeśli zakład karny wystawia skazanego na wokandę to rodzina powinna składać jakieś dokumenty? pozdrawiam

czy ktos wie czy latwo wyjść na warunkowe zwolnienie w zakladzie karnych w bydgoszczy na ul.Rynek 8? pozdrawiam.

O jakie dokumenty Ci chodzi ? Z wnioskiem o warunkowe występuje sam skazany. A czy jest sens przeczytaj posty kadiego na str. 17. Kadi pisał również o dokumentach, które można przedstawić przed sądem, bez występowania z wnioskiem o warunek.

Mam pytanko :Ile czasu ma sąd na rozpatrzenie dokumentów o wokande tzn ile czasu trwa ustalenie terminu na warunkowe zwolnienie od dnia złożenia dokumentów?????

Nie ma tu sztywnych terminów.Zależy to od sytuacji w Sądzie.

Aha dziękuje Kadi czyli jak papiery pójdą około 17.03 to nie wiadomo na kiedy można się spodziewać terminu wokandy??????

Marsac, średnio to zajmuje ok. miesiąca. Zawsze możesz dzwonić do sądu i dowiadywać się, czy ustalono już termin posiedzenia. Musisz tylko podać sygn. akt.

[cytat="Moniak":o28xyi1z]Sygn akt to taki numer sprawy.[/cytat:o28xyi1z]
Moniak ja wiem co to jest syg,akt.tylko nie wiem jaka i pytam czy tą mam podać z tej sprawy za jaką siedzi?????

Aha czyli tą za jaką dostał na sprawie za którą odsiaduje wyrok..Dzięki :)

Właśnie nie ;) Przy każdym wniosku o warunkowe otrzymuje nową sygnaturę. Ta z postępowania karngo się już nie liczy.

13a czekamy z niecierpliwością na wieści i trzymamy kciuki :ok:

suuuuperrrrr :serce: :serce: :serce: powodzenia duzoo usmiechu i szczescia i zeby obylo sie bez konfliktów
oby wiecej takich wiadomości

:brawo: :brawo: :brawo: Gratuluję :brawo: :brawo: :brawo: życzę wam wszystkiego najlepszego.
Tak jak ewcia mam nadzieję żeby było więcej takich wiadomości :ok:

gratuluje zycze szczescia,i wszystkiego naj naj njalepszego :serce: :roza: :serce:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót