Furia
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 528
chodziło o rozpatrzenie POZYTYWNE,to chyba LOGICZNE...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Furia napisał:chodziło o rozpatrzenie POZYTYWNE,to chyba LOGICZNE...
Furia napisał:Nie chce mi się z Tobą dyskutować.Nudny jesteś.
Najważniejsze,żeby autorka pytania zrozumiała o co chodzi a z tym nie będzie miała problemu.
moniaff napisał:Witam Mam pytanie: jakie dokumenty Sąd zbiera gdy ktoś stara się sam o warunkowe zwolnienie z zakładu?
moniaff napisał:I drugie: jeśli ktoś złoży sam wniosek do sądu i w czasie oczekiwania na termin przeniosą go do innego zakładu, który podlega innemu sądowi, to co wtedy?Dzięki
moniaff napisał:Dzięki guest_userA czy żona może napisać do Sądu coś od siebie, przedstawić sytuację ze względu na jaką mąż stara się o wrunkowe zwolnienie?
moniaff napisał:Rozmawiałam z p.kurator, u nas nie praktykują występowania o wpz, ale powiedziała że ja mogę właśnie coś takiego napisać. Więc już sama nie wiem.
Furia napisał:Może akurat trafi się sędzia,który weźmie to pod uwagę...
moniaff napisał:To to,że stoję przed wyborem rezygnacji z pracy i zajęciem się niepełnosprawnym dzieckiem, a za tym idzie brak środków do życia, a pozostaniem kobietą pracującą i oddaniem dziecka komuś innemu lub dom dziecka? I to nie ma żadnego znaczenia dla Sądu? Przecież przed pójściem do zakładu był też ojcem, a sprawa jest sprzed wielu lat. Ale rozumiem...
tekila212 napisał:witam! Na widzeniu z wujkiem który odbywa karę w AŚ półotwartym dowiedziałam sie o nowelizacji ustawy o wcześniejszym zwolnieniu która wchodzi 1 czerwca w życie! Czy ktoś może potwierdzić tę informację? W środę minęła połowa kary ale dyrektor AŚ powiedział mu że o wcześniejszym zwolnieniu może zapomnieć! Nie uzasadniając dlaczego! Proszę o pomoc![]()
aaskaa napisał:czyli to zalezy od kuratora tak? nie od sadu?