No właśnie cieżki temat temat ta wokanda echhhhh. Mój K dzis do mnie dzwonił, rozmawiał z wychowawcą ii ten mu powiedział, żeby nie pisał o wokande bo mu zakłąd wystąpi - to chyba dobrze. Tylko chodzą tam plotki, że posiedzenie zbiera sie 11.04, a on ma pół wyroku 15.04 i sie nie zalapie a nastepna wok. w czerwcu. Gadał już z kolegami, bo ich siedmiu na wokande staje w kwietniu, ale wszystkim przysługuje po 15.04. Czy w takim razie wogóle dojdzie do tego posiedzenia sądu penitencjarnego o wokande jeśli nikt sie nie stawi? Mam nadzieje, że przesuna to i zrobią pod koniec kwietnia . . . :help: No i pytałam go i tu czesto się zdażaja pierwsze wokandy pomyslne, ale tez nie do konca sprawiedliwe . . . . Wogole na ten zaklad mówia, ze to przedszkole a nie Z.K. 80 osadzonych, każdy się zna po nazwisku. Przepustki, przerwy w karze, czestsze widzenia i dluższe - zwłaszcza przywileje dla pracujacych na kuchni.
No cóż ja należe to typu ludzi co sie nastawiają, a później cierpią . . . . taki mój los :roll: