M
malutka200723
zk bedzie poinformowane z tego wzgledu ze zdradziła go legitymacja przepustkowa,dowodu osobistego nie miał przeciez,ale wcale tak nie musi byc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kasia 86 napisał:Mam pytanie, moj chłopak dostał w czasie przepustki mandat za jazdę na motorze! w lipcu staje na wokande z wniosku dyrektora! Interesuje mnie czy to wykroczenie będzie miało wpływ czy dostanie warunkowe zwolnienie! I czy zk będzie wiedział o tym wykroczeniu? Dodaje że mój chłopak pracuje na wolności, nawet jest grupowym, ma wnioski nagrodowe, wychodzi na przepustki! CZEKAM NA ODPOWIEDZ
jak już pisałam miałam taką samą sytuacje...i zk się dowiedział bo przyszła opinia!Twój chłopak nie dostanie tego pwz i pewnie w zk też go w jakiś sposób ukarają-np.zwolnią z pracy, zmienią grupę...mojego M w taki sposób ukaraliMam pytanie, moj chłopak dostał w czasie przepustki mandat za jazdę na motorze! w lipcu staje na wokande z wniosku dyrektora! Interesuje mnie czy to wykroczenie będzie miało wpływ czy dostanie warunkowe zwolnienie! I czy zk będzie wiedział o tym wykroczeniu? Dodaje że mój chłopak pracuje na wolności, nawet jest grupowym, ma wnioski nagrodowe, wychodzi na przepustki! CZEKAM NA ODPOWIEDZ
Czas pracuje na jego korzyść. Pewnie na tym komisariacie popsuła się ostatnia maszyna do pisania, a na komputer z drukarką na pewno w tym roku nie dostaną. Więc głowa do góry.kasia 86 napisał:Dziekuje za odpowiedz!! dostał ten mandat w kwietniu, dokumenty z wystąpienia dyrektora do sądu wysłali tydzień temu i juz tam są bo dzwoniłam!!! wokanda ma byc w lipcu bo takie maja terminy! a do tej pory mój M. pracuje i nie został ukarany wiec rozumiem że zk nie wie o tym wykroczeniu?? bo jak by wystąpił z wnioskiem o pwz? co o tym myslicie? i wcale sie nie łudze i nie wybielam jego zachowania tylko chcę znac waszą opinie??
na pewno zk jeszcze o niczym nie wie...może się nie dowie o ile nie będą chcieli opini z przepustki...podobno czasem nie wysyłająDziekuje za odpowiedz!! dostał ten mandat w kwietniu, dokumenty z wystąpienia dyrektora do sądu wysłali tydzień temu i juz tam są bo dzwoniłam!!! wokanda ma byc w lipcu bo takie maja terminy! a do tej pory mój M. pracuje i nie został ukarany wiec rozumiem że zk nie wie o tym wykroczeniu?? bo jak by wystąpił z wnioskiem o pwz? co o tym myslicie? i wcale sie nie łudze i nie wybielam jego zachowania tylko chcę znac waszą opinie??