K
kasia 86
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
ja 22 dziękuje za wszystko!! bardzo sie tym martwię, bo wokanda za 1,5 miesiaca i ciagle mysle czy zk sie o tym dowie!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dominika87gd napisał:powiedzcie mi prosze - jak to jest z warunkowym zwolnieniem z ktorym wystepuje ZK? jak to wyglada? o
Powiem tak: powinno tak być. Często jednak skazani zachowują się ewidentnie w sposób instrumentalny i to niestety nie trudno zauważyć. Przykład: pomimo braku wykształcenia przez większość wyroku konsekwentnie odmawiają podjęcia nauki, a na rok przed wpz zapisują się do szkoły, która powinna trwać dwa lub trzy lata. Na co liczą? Ano na to że jako uczeń prędzej otrzymają wpz. Powinni do tego wpz przystępować jako absolwenci. Często podobnie bywa z przyjęciem programu. Generalnie moje odczucie jest jednak takie, że skazani uczestniczący w programie nie są odpowiednio doceniani w odniesieniu do tych, którzy w tym nie uczestniczą. Powiem więcej - systemy programowanego oddziaływania to wielka fikcja i powinno się od tego jak najszybciej odejść.kasias999 napisał:Czy jezeli więzień ma wdrożony program to ma więkze szanse na wpz lub przepustki??