C
communication
mala kobietka napisał:najlepiej wcale
dlaczego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mala kobietka napisał:najlepiej wcale
mala kobietka napisał:zanim nabedziesz prawo do nastepnej wokandy minie troche czasu sad znow odrzuci wniosek o wpz czas znowu mija i wychodzisz na miesac przed zakonczeniem kary z wyrokiem w zawiasach to skoro przesiedzial powiedzmy 14 miesiecy to ten miesiac przesiedzi spokojnie i wychodzi czysty bez zawiasów
młoda21 napisał:Ale chyba bardzo uogólniasz te swoje życiowe doświadczenia, bo ja np osobiście znam przypadki wyjścia z pierwszej wokandy osób z małymi wyrokami..
kassia1980 napisał:jaka ma grupe bo to tez ma jakies znaczenie
GerardKleinrok napisał:Zgoda, ale pamiętaj że jedni z P3 nie mogą sie wydostać przez nawet 3 lata, a inni z tego samego P3,po przekwalifikowaniu grupy na P1z za przeróżne grzeszki przy nast. "wokandzie" wychodzą do domu.
Na własne oczy widziałem.:wow:
gocha1910 napisał:witam moj R prawdopodobnie staje na wokande o wpz 19 marca. jak wyglada cala sprawa w sadzie, czy o cos pytaja? ile to trwa? czy ja jako konkubina moge wejsc na rozprawe ?
communication napisał:Z doświadczenia mogę powiedzieć iż Sąd penitencjarny nie bardzo kwapi się udzielać warunkowego zwolnienia osobom, wobec których toczy się postępowanie karne w innej sprawie (z rozumowania - bez sensu zwalniać skoro może zaraz znów trafić do ZK). Nie mówię absolutnie że tak będzie, ale jest tego wysokie prawdopodobieństwo![]()