Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No tak Anusia masz rację, ale jak to się mówi dla chcącego nic trudnego, fotele można połączyć :D
To może jest takie widzenie dwa w jednym.

Wszystko można, jednak ja jestem zdania, że to nie jest miejsce na takie "zabawy" ;):)

A propos mój sprząta sale widzeń(w ramach pracy na terenie ZK)i podczas takiego sprzątania widział zabawiającą się parę;)i nie było to widzenie bezdozorowe :wow:

mhm... niezle... :)
ale... rozne ludzie maja popedy:)

Kurczę może i nie miejsce ale człowiek jest tylko człowiekiem i swoje potrzeby ma.;p.Wybaczcie pewnie było to napisane ale jest ponad 60 stron na ten temat i zanim bym doszła do tego to pewnie by trochę mineło. a ja się chciałam zapytac czy takie widzenie jest mozliwe w krakowie na monte...na sankcji...przypuszczam ze jest to pewnie niemozliwe no ale zapytac się zawsze mozna:).Wsumie nigdy nie pytalam o to mojego łobuza jak byłam u niego na widzeniu

Ponad 60 stron ale jest wyszukiwarka. Do tego dyskusja na ten temat toczyła się dość ostra.

czy trzeba miec ukonczone 18 lat zeby wejsc na widzenie bezdozorowe?

Zapytaj w konkretnej jednostce.
Według mnie i przepisów - nie trzeba być pełnoletnim.

czytałam wiele waszych odpowiedzi i wkoncu juz nie wiem o co chodzi
a mianowicie z tym widzeniem bezdozorowym, jestem swiadkiem w sprawie i to głownym ostatnio było posiedzenie na ktorym moj zrezygnowal z samoukarania i chce sie bronic przywiezli go oczywiscie przylecialam do sadu i powiedzial mi ze po sprawie odrazu mam isc starac sie o widzenie. Minelo pol roku i dalej nie mamy widzenia a spr za niecaly tydzien. Dostalam list od niego i pisze mi ze mam sie starac po sprawie o bezdozorowe lub jesli nie dostane to przy stoliku. Ale wracajac do tematu bezdozorowe to co to wkoncu jest? to jest na takich samych zasadach co intymne? bo juz nie wiem co o tym sadzic .... bo jesli to jest takie niedokonca jak intymne to jakie? ze wpuszczaja do pokoju bez funkcjonariuszy ale w jakis sposob jednak ten pokoj obserwuja? ja znam swojego i wiem ze jesli dostane to bezdozorowe to bedzie chcial sie rzucic jak pies wyglodnialy:-D a ja sie obawiam ze jednak w jakis sposob beda sie temu przypatrywac a szczerze mowiac choc oboje bardzo za soba tesknimy to ja poprostu zwyczajnie sie wstydze i boje ze jesli wkoncu dostalabym widzenie i to jeszcze bezdozorowe to beda sie patrzyc w jakis dziwny sposob a niedajboze by ktos wszedl do srodka no i trudno przelamac sie w takim miejscu wszczegolnosci ze samo widzenie przy stoliku z tego co pamietam dawniej jest dla mnie przezyciem tzn. czuje wzrok na sobie i to mnie paralizuje :roll::(

Ostatnią edycję dokonał moderator:
aniołek89
widzenie bezdozorowe to widzenie bez obecnosci straznika...
Pewnie ktos napisze Ci dokladniej jak to wyglada, ale ja wczoraj bylam na widzeniu bezdozorowym i nikt na mnie nie patrzyl inaczej... Wpuscili nas do sali, gdzie jest mnostwo stolikow( ale wczoraj bylismy sami), siedzisz sobie normalnie,mozesz sie przytulac, rozmawiac o czym chcesz i w ogole robisz co chcesz:)
Staznik pewnie musi pilnowac, takze stoi przed drzwiami, do nas w polowie widzenia tylko zajrzal i wyszedl...
Ogolnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i naprawde mimo, ze w Zk, w ktorym jest moj narzeczony nawet zwykle widzenie jest przy stolikach okraglych ( bo jak byl w poprzednim ZK to siedzielismy przy takich stolikach, ze widzielismy sie tylko od pasa w gore, np.kopnac bym go nie mogla, poniewaz byla scianka:) )
a tutaj takie same byly stoliki na bezdozorowym jak i normalnym, tylko tyle, ze na bezdozorowym bylismy sami.
Powiem Ci, ze ja nie widzialam dziwnego wzroku funkcjonariuszy wchodzac na bezdozorowe,bo niby czemu? Przeciez to nie jest widzenie intymne ( a nawet jesli by bylo, to przeciez na widzeniu intymnym wcale nie trzeba robic niewiadomo co) :) liczy sie to, zeby pobyc we dwoje.

guzik1010

dziękuje za odpowiedz. Jestem z trójmiasta wiec tytaj wiem jak wyglada w AŚ Kurkowej i pamietam jak w Wejherowie pełno stolików na sali i siedziec na przeciwko siebie. Mój obecnie jest w Wejherowie a tam kiedys tylko raz bylam u kolegi wiec moje obawy sa z tego ze nie znam tzw. terenu . Pamietam jednak jak wchodzilam na AŚ Kurkowa to było straszne 2 sale po lewej dla śledczaka po prawej dla osadzonych dla osadzonych zawsze byl luz male stoliki jak w szkołach i krzesla a dla śledczaka połączone stoliki w jeden dlugi stół i też zabite deskami że nogą nie mogłas kopnac, na kurkowej tez wiem jak przez plekse wygladalo straznicy w swoim pokoju i kazde przeklenstwo afere juz siali przez słuchawke. Wejherowo jest ładnie odnowione i też mieli kiedys mniejszy rygor sprawdzania itp. jednak choc tam raz kiedys bylam to strach mnie napawa jak to będzie a znając mojego bedzie na bezdozorowym (jak dostane) krecic tak zeby zrobic to co na intymnym :ooo: a ja nie chcialabym zeby ktos nagle wszedl :o

a jeszcze mam pytanie czy na bezdozorowe sprawdzaja Cie dokladnie tzn. zaprowadzają do pokoju (oczywiscie babka) i przeszukuje Cię dokładnie każe Ci się rozebrac do bielizny? :confused: bo miałam raz taki przypadek choc szlam na zwyczajne widzenie z osobą osadzoną

aniołek89 napisał:
a jeszcze mam pytanie czy na bezdozorowe sprawdzaja Cie dokladnie tzn. zaprowadzają do pokoju (oczywiscie babka) i przeszukuje Cię dokładnie każe Ci się rozebrac do bielizny? :confused: bo miałam raz taki przypadek choc szlam na zwyczajne widzenie z osobą osadzoną

Podlegasz tej samej procedurze, co w wypadku innych widzeń. Zatem jeśli Służba Więzienna będzie mieć podejrzenia ku temu że próbujesz wnieść na teren jednostki rzeczy niedozwolone, to kontrola zostanie przeprowadzona.

aha eh no ale najpierw jakiekolwiek widzenie musze dostac a spr w tym tygodniu w zoladku mi sie przewraca bo jestem glownym swiadkiem i to jeszcze wcale nie ciekawa spr bo pomiedzy moim a mojej siostry chlopem ;(

Czy ktos wie, czego NIE WOLNO robic na widzeniu bezdozorowym? Pytam profilaktycznie:) czy np sex podczas takiego widzenia jest zakazany?

to chyba zależy w jakim zk bo w jednych są bez dozorowe i intymne -co wiadomo na jakim i co się robi a w innych zk są tylko bez dozorowe i oznaczają to samo co i intymne (moze robi się na nim to co zazwyczaj robi się na intymnym

nitka1982 napisał:
w innych zk są tylko bez dozorowe i oznaczają to samo co i intymne (moze robi się na nim to co zazwyczaj robi się na intymnym

Skąd to wiesz, od administracji jednostki czy od skazanego?

słucham innych dziewczyn które były już na takim bez dozorowym-intymnym

Ostatnia edycja:
aha, od osób trzecich, czyli nie jesteś osobą kompetentną aby udzielać takich informacji na Forum Prawnym. Twoja rada może więcej zaszkodzić niż pomóc.

jasne- to przepraszam- to nie potwierdzone info

Ostatnia edycja:
Powrót