Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
kurcze ja czekam na takie widzenie juz pol roku i mój narzeczony nie dostal- a moze dostac .
jak musi to zalatwic ? byl u wychowawcy dostal wniosek nagrodowy i tez nic
witam wszystkim
ja wlasnie jestem po widzeniu bezdozorowym takie widzenie prawidlowo nazywa widzenie malzenkie i dostac je moze zona narzeczona czy konkubina w zk w rzeszowie sa takie widzenia w pokoju znajduje sie lozko krzesla i stol jest tez ubikacja i pytaja sie czy chcecie posciel albo recznik.Ja mialam godzine ale sa tez 2 godzinne.
zycze milego dnia i pytajcie co chcecie wiedziec na temat tego spotkania i zk w rzeszowie.
takie widzenie jest dostawane za dobre sprawowanie jako nagroda albo jesli oskarzony chce porozmawiac z bliska osoba w cztery oczy moj t dostal takie widzenie w zamian za prepustke bo nie zgodzil sie na przepustke okolicznosciowa z dozorem policyjnym wiec mu dali widzenie bezdozorowe
ale najlepiej zeby oskarzony porozmawial z wychowawca a wy tez mozecie porozmawiac z wychowawca na ten temat i wam wyjasni wszystko i przypominam ze co zk to ma jeszcze swoje wlasne reguly
Witam. Mam pytanie do was te widzenie bez dozorowe co trzeba zrobić żeby takie dostać?? Mój narzeczony mówił że to ja muszę jakąś prośbę napisać do dyrektora. Już się troszkę pogubiłam w tym wszystkim jak byście mogli mi napisać co i jak z tym bez dozorowym byłabym wdzięczna
Jak jest z zakupami na widzeniu bezdozorowym skoro kantyna jest na sali ogólnej (z normalnymi widzeniami)? Nie można na takim widzeniu zrobić zakupów osadzonemu ? Jak jest w waszych przypadkach ?
W moim przypadku można, bo zakupy robi się przed widzeniem, a kantyna jest umieszczona na poczekalni.
Ale sądzę, że będziesz mogła normalnie zrobić zakupy.
Tylko hm na normalnym widzeniu gdzie jest kantyna,zakupy robią odwiedzający (osadzony siedzi przy stoliku),i odstawia wtedy te zakupy w wyznaczone do tego miejsce-po zakończeniu widzenia zabiera je ze sobą. A nie wiem jak będzie w przypadku bezdozorowego,musiałabym je tam zanieść.Dlatego zastanawiam się czy jest taka możliwość.No nic,dowiem się na miejscu
u mnie jest tak ,że robimy zakupy na zwykłych widzeniach i tak ,aby na bez dozorowym nie robić.Ale widzę jak inni to robią przed samym widzeniem robią i zostawiają na takim stoliku i tak po bez dozorowym skazani i odwiedzający wracają na salę widzeń wtedy zabiera zakupy
Mój łobuz powiedział ,żebym wzięła pościel t.z.n. same poszewki,
ale bardziej chodzi mi o to czy mogę wziąść 2 rodzaje bielizny,swoje ręczniki,i jakieś kosmetyki oraz żele do masażu ???
Czy któraś z Was ma już doświadczenie w tej kwestii co ze sobą najlepiej zabrać???
Oj kochana to luksus się szykuje ?
Ja Ci nie pomogę,rzec Ci mogę tylko tyle,że musisz się zapytać w danej jednostce co można zabrać.Jak wiadomo wszędzie jest inaczej.
W AŚ Poznań np. na bezdozorowe nie można zabrać nic,chyba,że coś z kantyny.Także nawet chusteczki higieniczne muszą być zakupione w niej.
Dlatego najlepiej zadzwonić i dokładnie się dowiedzieć
No tak tylko to wszystko Mój Ukochany tak szybko zorganizował i tak się tym wszystkim zaaferowałam ,że zapomniałam o to zapytać jak dzwoniłam do Żytkowic
a widzenie mam jutro od 12.15 do 14.15 (jeszcze zdążył napisać prośbę o połączenie widzenia) .
o 7.00 wychodzę z domku wiec już dzisiaj zabieram wszystkie "potrzebne " rzeczyoo:
Zabierz co Ci do głowy przyjdzie,najwyżej zostawisz w szafce Lepiej mieć,żeby się nie przydało niż miałoby się przydać a nie ma
2 godzinne widzenie bezdozorowe...ehh