Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Slyszalam ze jako żona moge napisac sama prosbe do Dyrektora . Pomimo ze moj maz nie ma wnioskow negatywnych nie moze dostac takiego widzenia wiec ja chce napisac do Dyrektora

Orio, może w tym ZK po prostu nie ma takich widzeń? Nie we wszystkich są. Tak jak napisała Kate to osadzony ma się starać.

Dobrze Vajla i Kate pisza to osadzony musi sie starac o takie widzenie a ciezko je dostac, ja jedynie musiałam napisac do dyrektora oswiadczenie ze wyrazam zgode na takie widzenia a o reszte stara sie mój łobuziak ale niestety nie ma zgody :(

orio u mojego miśka w zk też nie ma takich widzeń.Mają teraz robić taka salę do bez dozorowych ale co z tego wyjdzie?Jestem ciekawa jak by tak pana dyrektora zostawić na rok albo dużo wiecej bez takiej możliwości przecież oni i tak już płacą za swoje błędy a dzięki takim problemom rozsypują się małżeństwa mogli by choc raz w miesiącu zezwolić na intymne było by mniej problemu i wiecej kasy nie trzeba by było bromu kupować :ooo:

a własnie że nie bo mój mówił że u nich dodają niestety:D

gdzie podaja brom????no przestań,chyba jakies placebo najwyżej...dzialające na psychikę...Nie mogą nikomu dawac nic bez ich wiedzy,zgody. A jak masz na to niezbite dowody,to idź z tym do prokuratora.

Ostatnia edycja:
witam mój mis może mieć widzenia bezdozorowe w olsztynie a w olsztynie jest tylko areszt śledczy i jego oddział zewnętrzny . tutaj nie ma specjalnego pokoju lecz jest przy aś hotel w którym rodziny się wlasnie spotykają tutaj widzenia bezdozoru sa brane jak przeustka tutaj pierwsze widzenie bez dozoru mamy 2lipca kolo 8godzinne zamawiam pokoj w tym hoteliku i idziemy tam wiec to roznie bywa wszędzie gdzies indziej mój mis pytal swojego wychowce i dlatego ja to wiem

Jestem ciekawa czy w Grudziądzu zk nr 1 są widzenia bezdozorowe i jak wygladaja :what:

moj maz tez jest w zk nr 1 grudziadz na wybickiego wlasnie w poniedizalek sie bedzie pytal

ja dzisiaj rozmawiałam z moim i nie dostanie tak szybko bo dopiero co go tam przywieźli :roll: no coz poczekamy poczekamy :tuptup: ale i tak jak bedziesz cos wiedziec co ijak to daj znac kazda informacja cenna jakbym wiedziala cos to tez napisze ;) a ogolnie mozesz mi napisac jak dlugo twoj maz juz tam jest ? jak i co wogle cokolwiek mozesz mi napisac o tym zk?

LEWiOA napisał:
a ogolnie mozesz mi napisac jak dlugo twoj maz juz tam jest ? jak i co wogle cokolwiek mozesz mi napisac o tym zk?

Dlaczego każesz wszystkim czytać Twoje listy do kogoś? Co nas obchodzi o co pytasz innego użytkownika? I co ma wspólnego to, o co pytasz z tematem "widzenia bezdozorowe"?

witam. mam do was pytanie. 2 tygodnie temu z moim mężem wzięliśmy ślub w zk. chcemy się starać o widzenie intymne ze względu na utrzymywanie więzi małżeńskich. więc wie Ktos z was jak powinnam napisać wniosek z prośba do dyrektora o takie widzenie ?? Proszę o pomoc

jak jestescie po ślubie to juz nie trzeba CHYBA pisać zadnego wniosku -ale moze niech inni sie wypowiedzą boja nie mam 100 procentowych informacji . Mój "łobuz" a jestesmy partnerami bez ślubu pisał sam wnioski (wczesniej starał sie o wniosek nagrodowy)do wychowawcy o widzenie bez dozoru -intymne .

no właśnie z tego co wiem to trzeba mieć pozwolenie od dyrektora na takie widzenie. Bo my po prostu chcemy zamienić zwykle widzenie na intymne a do tego jest potrzebna zgoda od dyrektora.

napisałam wstępny wniosek do dyrektora ale nie mam pewności czy mogę go użyć.

WNIOSEK O PRZYZNANIE ULGI OSADZONEMU
Szanowny Panie Dyrektorze.
W nawiązaniu do art. 141 kkw , zwracam się z prośba o przyznanie mojemu mężowi .......................... s ........... ulgi w postaci widzenia intymnego.
Prośbę swoją uwzględniamy chęcią podtrzymania więzi rodzinnych i małżeńskich. Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku
Z poważaniem ................

RE: Widzenia rodzinne - intymne

Witam,
czy ktoś orientuję się czy w narzeczeństwie,możemy się ubiegaćo widzenia intymne-rodzinne?
dzieki pozdrawiam.

RE: Widzenia rodzinne - intymne

marcus123 napisał:
czy ktoś orientuję się czy w narzeczeństwie,możemy się ubiegaćo widzenia intymne-rodzinne?

Polskie prawo nie przewiduje widzenia intymnego. Ile razy trzeba to napisać?

Powrót