M
minimini
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 194
Recedes napisał:sala ogólna bez f-szy
Co to jest "f-szy"?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Recedes napisał:sala ogólna bez f-szy
minimini napisał:Co to jest "f-szy"?
na bezdozorowym moga byc kamerki ale na intymnym widzeniu nie moga bycdziunia8299 napisał:hehe ze co ze w pokoju na widzeniu bezdozorowym sa kamerki?
Chcę zwrócic uwagę na to, że tak naprawdę nie ma czegoś takiego ja widzenie intymne. Różnica (w przepisie) między widzeniem bezdozorowym, a nazywanym przez Ciebie widzeniem intymnym jest tylko taka, że to drugie powinno być udzielone w odrębnym pomieszczeniuMonika R napisał:na bezdozorowym moga byc kamerki ale na intymnym widzeniu nie moga byc
Monika R napisał:na bezdozorowym moga byc kamerki ale na intymnym widzeniu nie moga byc
ja tez byłam na bezdorozowym ( w kilku zk ) i np w N-Saczu na bezdozorowym sa kamerki a w zabrzu juz nie ma zalerzy od typu zk, i nie tylko na tzw 'R-ce" sa na bezdozorowych kamerki bo np na Ruszczy ( N- Huta w Krakowie) na "P" tez są kamerki, i ja pisze cały czas o bezdozorowym a nie INTYMNYMmarcinmajster napisał:byłem na bezdozorowych ( w kilku zk) i nie było tam ani jednej kamerki!W jednym z "ośrodków" sala widzeń bezdozorowych poza wyznaczonymi dniami w których odbywały sie widzenia, wykorzystywana była do spotkań z adwokatami.
jak najbardziej istniejąxxxNaTaLaxxx napisał:a "intymne" wogóle nei istnieja???
Jeżeli widzenie bezdozorowe w odręnym pomieszczeniu ktoś nazwie np "widzeniem miękkim" ( bo taka nazwa tez funkcjonuje) - to tez będzie można powiedzieć że takie widzenia są pomimo, ze Recedes ...coś tam. Zupełnie nie o to mi chodziło.sygma napisał:Natala istnieją (pomimo, że wg. zacytowanego artykułu przez Recedes'a takowe nie istnieją)...ale nie w każdym ZK widzenia intymne są....