Kate586
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 375
Niekoniecznie. Widzenia bezdozorowe to także widzenia po prostu w oddzielnym pomieszczeniu, ale w jednym czasie może je mieć kilku osadzonych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kate586 napisał:Niekoniecznie. Widzenia bezdozorowe to także widzenia po prostu w oddzielnym pomieszczeniu, ale w jednym czasie może je mieć kilku osadzonych.
kinicia napisał:jak to w jednym czasie kilku osadzonych?ale nie w tym samym pomeiszczeniu.....
kinicia napisał:nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją
kinicia napisał:nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją i w tych ZK w których przebywał mój mąż nie było nawet warunków do tego ponieważ w pomieszczeniach znajdował się 1 stolik i dwa krzesełka więc dla tego byłam zaskoczona w tym wypadku pewne złośliwości można zostawić dla siebie![]()
Maszka20 napisał:oprocz tego jeszcze jest widzenie intymne ? na jakich zasadach mozna sie o nie starac oprocz wniosku nagrodowego to co trzeba spelniac...
jogobellaa napisał:Mam pytanie czy kuzynka chcąc odwiedzić kuzyna w wiezieniu musi by wpisana na listę ? Dodam że jest mężatka i panieńskie nazwisko ma takie same jak skazany...
jogobellaa napisał:a jednak ta osoba weszła na dane widzenie bez wpisywania na listę wystarczyło widocznie panieńskie nazwisko że jest takie same jak skazanego
mysz821130 napisał:na stałe widzenia musi być na liście.