Kate586
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 375
Aha no faktycznie czemu miałoby być dłużej,ale myślałam że może jednak...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak to zależy od jednostki, bo w zakładach gdzie widzenia bezdozorowe przybierają postać tzw. widzeń intymnych, widzenia takowe trwają czasami dłużej.Kate586 napisał:A i czy takie widzenie trwa normalnie godzine ? Bo czytałam kiedyś że różnie bywa,to zależy od zakładu ? Czy ja coś poplątałam ?
guzik1010 napisał:nieeeeee..... Na widzenia bezdozorowe tez jest osobna sala przeciez...
mama.stasia napisał:A nie uważam, żeby pomieszczenie oddzielone od reszty płytami było pomieszczeniem oddzielnym!!!
Niekiedy przed widzeniem intymnym podpisuje się oświadczenie, że wyraża się na nie zgodę/ że obydwie osoby chcą skorzystać z tego widzenia dobrowolnie itp., wówczas podejrzewam, że f-sz wszedłby gdyby naprawdę miał ku temu powód.Kate586 napisał:Napewno jakaś kontrola być musi,a z widzeniami intymnymi w takim razie też tak jest ?
mama.stasia napisał:Ja jednak obstawiam za tym, że nie jest to zabronione,bo skoro nigdzie w przepisach nie jest to zabronione, to znaczy jest dozwolone![]()