forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 516
endorfinalna napisał:To chyba do dyrektora powinnaś prośbę kierować.
Z całą pewnością. Lepiej, gdy zrobi to zainteresowany. Bo może on tego nie chce?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
endorfinalna napisał:To chyba do dyrektora powinnaś prośbę kierować.
endorfinalna napisał:Domniemam, że skoro użytkowniczka się dopytuje, to zainteresowany będzie chciał.
No raczej ! ;-)kassia1980 napisał:być może nie chce ,albo nie może udzielać pewnych informacji?
Astra206 napisał:Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji z resztą jak i narzeczony i nie wiem co mam kompletnie robić :/
forg napisał:Przeczytać kodeks karny wykonawczy - lub to forum, ten temat - i zgłębić wiedzę o widzeniach dla tymczasowo aresztowanego. I skorzystać ze swoich praw.
A organ może odmówić udzielenia widzenia - przepis mu na to zezwala.
kassia1980 napisał:Astra uwierz że sporo dziewczyn miało te same kłopoty z uzyskaniem widzenia co ty i rodzice.Ja też na pierwsze widzenie poszłam po miesiącu.
niektóre dzieczyny nie mają widzeń po kilka miesięcy,musisz odczekać np.ten miesiąc i ponownie próbujcie.Życzę cierpliwości![]()
Astra206 napisał:W kodeksie karnym wykonawczym jest mowa o skazanych a nie tymczasowo aresztowanych a miedzy jednym a drugim jest różnica