E
endorfinka
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 56
skoro są np w tej samej celi to czemu nie można by zrobić czegoś takiego ?
''osobiście'' wiem ,że jest to możliwe
''osobiście'' wiem ,że jest to możliwe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
elupa napisał:Owszem, wydaje się dwa pozwolenia w miesiącu na widzenie.
elupa napisał:Ze swojego doświadczenia wiem, że wydaje się dwa.
elupa napisał:2. jedna osoba może uzyskać zgodę na widzenie dwa razy w miesiącu (przeważnie)Pozdrawiam,
blossom11 napisał:I moje również jest takie, że 2 w miesiącu i basta, a ty się forgu czepiasz!
podgorke napisał:Nikt nie zabroni ojcu albo matce zobaczyć swojego dziecka (pod opieką pełnoletniego opiekuna rzecz jasna).
elupa napisał:Nie napisałam i nie napiszę, że "ja otrzymywałam dwa w miesiącu", bo znam sprawę od drugiej strony. Proponuję sobie jeszcze poczytać na ten temat bogatą literaturę - dostępną również w Internecie.
Spróbuj, może dostaniesz widzenie... Siostra "mojego" dostała widzenie mimo, że była świadkiem. List możesz wysłać bez problemuLesiok napisał:Witam mam pytanie mojego kolegę ostatnio tymczasowo aresztowano i postawiono mu zarzuty sprzedaży i posiadania marihuany. Mnie postawiono w roli świadka, czy istnieję możliwość, żebym ja. Albo inny znajomy całkowicie niezwiązany ze sprawą mógł dostać się na widzenie? Jeżeli nie czy chociaż można napisać do niego list, albo wysłać mu paczkę. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.