S
solhate
No chyba Ty cos zle zrozumiales, wal sie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
misia2010 napisał:Hej mam pytanie czy sa jakies przepisy na to ile lub jak dlugo moga trwac widzenia przez tel?
misia2010 napisał:czy wtedy byla by szansa na widzenie przy stoliku?
patrycjab napisał:Witam, mam pytanie. Jeżeli w zawiadomieniu z sądu jako numer sprawy miałam napisane np. II Kp 15/12, 1 Ds 35/12 to we wniosku o zgode na widzenie w miejscu sygnatura akt mam napisać II Kp 15/12, 1 Ds 35/12 czy wystarczy samo II Kp 15/12??? Proszę o szybką odpowiedź.
Zawiadomienie wystawił Sąd, ale wniosek mam składać do Prokuratury, czyli mam podać tylko sygnature Prokuratury?guest_user napisał:II Kp 15/12 to sygnatura Sądu
1 Ds 35/12 to sygnatura Prokuratury
Podajesz sygnaturę organu, który wystawił zawiadomienie.
sheina napisał:Jak jest w areszcie to nie ma czegoś takiego jak lista widzeń. Musisz napisać wniosek o widzenie do prokuratora/sądu.
Czy się zgodzą na widzenie to zależy od tego organu. Ja osobiście dostawałam widzenia jako dziewczyna.
sylwia892ooo napisał:czyli on nie może napisać prośby do dyrektora o widzenie tylko ja to musze zrobic?
sylwia892ooo napisał:a gdzie mogę dowiedzieć się do jakiego organu dyspozycji on pozostaje? kto może udzielic mi takiej informacji?