joasta
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
W prokuraturze powinny być gotowe wnioski do uzupełnienia tylko, ale możesz napisać taki wniosek sama.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
magnolka napisał:u nas w Lublinie zalatwiaja od reki nie trzeba czekac ja ide w srode mam nadzieje ze P.Prokurator da mi zgode na widzenie bo ja juz tu wariuje 3-ci tydzien sie zaczął
Tak...katarzyna05101991 napisał:jakies pisma o widzenie sie pisze czy cokolwiek
pol26 napisał:i jak mam się z nim skontaktować ? a i kto to był ta babeczka co przeczytała mi ten krótki liścik od mojego K.
A chcesz go zobaczyć?pol26 napisał:Ja że nie jestem w świetle prawa osobą bliską zastanawiam się czy jest sens żebym ubiegała się o widzenie?
Zapewne tak...pol26 napisał:czy został mu przydzielony jakiś z urzędu ?
Możesz napisać list, iść na widzenie.pol26 napisał:jak mam się z nim skontaktować ?
joasta napisał:Zapewne tak...
A został przydzielony?a jak mam się skontaktować z jego adwokatem skoro został przydzielony z urzedu ?
To idź do prokuratora i poproś o widzenie. Jesli jesteś jego dziewczyną/narzeczoną to powinnaś dostać. Powinnaś a czy Ci da tego nie wiem.tak chciałabym go zobaczyć