Widzenia tymczasowo aresztowanego

• Autor wątku Autor wątku OCEANIA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
W prokuraturze powinny być gotowe wnioski do uzupełnienia tylko, ale możesz napisać taki wniosek sama.

A jak taki wniosek wygląda i jak sie mam dowiedzieć do jakiego prokuratora go zanieść ?

Chcesz, to napisz na priv i wyślę ci przykładowy wniosek. W prokuraturze jest biuro podawcze, w którym będziesz mogła zostawić taki wniosek i na pewno trafi do odpowiedniego prokuratora.

u nas w Lublinie zalatwiaja od reki nie trzeba czekac ja ide w srode mam nadzieje ze P.Prokurator da mi zgode na widzenie bo ja juz tu wariuje 3-ci tydzien sie zaczął

magnolka napisał:
u nas w Lublinie zalatwiaja od reki nie trzeba czekac ja ide w srode mam nadzieje ze P.Prokurator da mi zgode na widzenie bo ja juz tu wariuje 3-ci tydzien sie zaczął

i nie dostalam::( każą mi jeszcze czekac do 12.06:mad:

o kurcze,ja składałam wniosek 22.05 i prokuratorka powiedziała że mam jutro przyjśc odebrać.
nie ciesze sie dopóki nie bede miała go w ręku.

mi powiedziala ze musi minac miesiac od zatrzymania :/

mój został zatrzymany 15.05,ja juz za tydzień byłam w prokuraturze i o widzenie wydzwaniam codziennie.
napewno maja mnie dośc:D
mi nic takiego że musi minąć miesiąc nic nie mówili,ciekawe od czego to zależy?

wczesniej slyszałam że 3 tyg. wystarczy a tu zonk no coz czekam 3tyg poczekam jeszcze:D dobrze ze da mi wogole pozwolenie bo nie wiem co bym zrobila nie jestesmy jeszcze malzenstwem

mój konkubin jeszcze niejest w areszcie lecz na dzien dzisiejszy jest w komendzie na dołku i czega na zarzuty od prokuratora . Najprawdopodobniej dostanie sankcje . Ja nigdy jeszcze nie odwiedzaąłm nikogo w areszcie więc niewiem co trzeba robic czy jakies pisma o widzenie sie pisze czy cokolwiek

Ale czytać umiesz????Pytam, bo wszystko jest napisane- wystarczy trochę poczytać.Poszukać.Nawet w tym wątku.

Witam.
Mam kilka pytań.Liczę na pomoc.
Mój chłopak został zatrzymany w kwietniu i został przewieziony do aresztu śledczego na Białołęce. tak mi się wydaje bo czeka na sprawę więc raczej tak. Ja że nie jestem w świetle prawa osobą bliską zastanawiam się czy jest sens żebym ubiegała się o widzenie? Dostałam telefon i babeczka przeczytała mi krótki liścik od K. w którym napisał że jest w więzieniu na Białołęce, żebym napisała list, skontaktowała się z adwokatem i przyszła na widzenie. list już napisałam czy dojdzie i w jakim czasie to tego nikt nie wie bo trochę czytałam na ten temat. hmm dzwoniłam do jego rodziców mówią że adwokata nie ma. czy został mu przydzielony jakiś z urzędu ? i jak mam się z nim skontaktować ? a i kto to był ta babeczka co przeczytała mi ten krótki liścik od mojego K. proszę o pomoc. nie znam się na tych sprawach w ogóle.

pol26 napisał:
i jak mam się z nim skontaktować ? a i kto to był ta babeczka co przeczytała mi ten krótki liścik od mojego K.

Napisz list. Przecież "babeczka" już Ci to przez telefon powiedziała ... A kim ona jest? Chcesz imię i nazwisko czy jakieś jeszcze inne dane :-)?

Już list napisałam i wysłałam tylko teraz też nie wiadomo kiedy on go dostanie i kiedy mi przyjdzie jego odpowiedz. nie po prostu mnie to zastanawia. :)
bo jeśli jest w areszcie śledczym to list trafi do prokuratury prawda ?

tak chciałabym go zobaczyć. list juz napisałam ale wiem że długo będzie trwało to zanim ja dostane od niego :( a jak mam się skontaktować z jego adwokatem skoro został przydzielony z urzedu ?

a jak mam się skontaktować z jego adwokatem skoro został przydzielony z urzedu ?
A został przydzielony?
tak chciałabym go zobaczyć
To idź do prokuratora i poproś o widzenie. Jesli jesteś jego dziewczyną/narzeczoną to powinnaś dostać. Powinnaś a czy Ci da tego nie wiem.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót