A
aniusiam91
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
a czy dlugo sie czeka na taka zgode bo podobno od prokuratorki??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
narzeczona J napisał:prośba do dyrektora odnosnie przedluzenia widzenia, nie wiem zupelnie jak to napisac
aniusiam91 napisał:a nie mozna takiego widzenia dla mnie zalatwic przez kogos?
Sandra niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie, tym bardziej, że odpowiedzi dla Narzeczonej już padły i były właściwe, a Twoje nie są właściwe. Do punktu 1:sandra6333 napisał:1. Niestety to nie ty piszesz o dłuższe widzenie lecz on musi to zrobic ale pod warunkiem ze ma wniosek nagrodowy
2. Moze to tylko zrobić osoba z rodziny lub małżonka ...nikomu innemu nie dadzą pozwolenia na widzenie jesli jest w areszcie . tylko tak mozesz załatwić sobie widzenie przez kogoś ,miałam ten sam problem
więc proszę czytać ze zrozumieniem.Akte napisał:...z TA jest trochę inaczej - zgodę na widzenie oczywiście wydaje organ dysponujący, ale prośbę o przedłużenie widzenia, na które zgodę wydał organ dysponujący pisze się do dyr. jednostki.
A jeśli organ dysponujący nie chce wydać zgody na widzenie z TA to TA oczywiście też może napisać wniosek o widzenie z daną osobą na zasadzie, że np. organ nie wie czy osoba starająca się o widzenie z TA jest dla niego faktycznie bliską osobą - no to wtedy TA potwierdza to swoim wnioskiem, albo jeśli ciągle są odmowy to TA pisze wniosek o udzielenie widzenia uzasadniając to złym stanem emocjonalnym itp., żeby prośba o widzenie miała taki podwójny wzmocniony wymiar.
jutkaaa napisał:Mam pytanie ile wazne jest widzenie od prokuratora??
Akte napisał:Nie ma żadnego art., który by mówił o tym jak długą ważność ma zgoda na widzenie.
Akte napisał:Forg - toteż napisałam, że gdyby prok. chciał dać jakieś obostrzenie w postaci terminu ważności zgody to by ją o tym na pewno poinformował.
Z rozmową na ten temat przenieśmy się na wolnyorchidea napisał:Dziękuje za pomocMały pali to pewnie z papierosów sie ucieszy.. a podpowiedzcie jak wygląda widzenie( moje będzie pierwszym), na co się przygotować, co dla Was było najtrudniejsze....?