witam.pisalam ostatnio do sadu o dodatkowe widzenie i udalo sie je dostac ale pani w sekretariacia powiedziala ze to iz bede skladac takie wnioski nie znaczy ze za kazdym razem dostane bo argumentacja ktorej uzylam nie swiadczy o tym zeby dostac dodatkowe widzenie.a uzasadilam to tak
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie zgody na dodatkowe widzenie się z podejrzanym, tymczasowo aresztowanym .....
Pragnę wskazać, iż jestem żoną podejrzanego.
Nadmienię, iż od miesiąca luty 2010 odwiedzam swojego męża w zakładzie karnym lecz niestety widzenia odbywają się nie częściej niż raz na dwa tygodnie.
W trakcie spotkań z mężem w zakładzie karnym zauważyłam, że on bardzo przeżywa fakt osadzenia w areszcie i potrzebuje należnego wsparcia z mojej strony. Ja również źle znoszę rozłąkę z mężem o czym świadczy pogarszający się mój stan psychiczny.
Podkreślam, iż z tymczasowo aresztowanym mam wspólne dziecko, które obecnie ma 12 miesięcy. Niemożliwość widzenia się z córką jest bardzo dręcząca i emocjonalnie nie do przyjęcia dla Nas.
W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie zgody na widzenie się z tymczasowo aresztowanym ........ wraz z naszym małoletnim dzieckiem co tydzień.
Częstsze spotkania z mężem pozwolą nam przetrzymać jakże ciężkie chwile dla Naszej rodziny.
Z tych względów uprzejmie proszę o udzielenie mi zgody na dodatkowe widzenie / co tydzień / wraz z małoletnim dzieckiem ........ z tymczasowo aresztowanym ........
Z góry dziękuję za przychylenie się do mojej prośby.
co moge innego napisac zeby to uwzglednili???