kreolka7
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 179
Comm stronę Sądu już dawno mam z zakładkach tak i jak i stronę aresztu ;P.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sylwiaaa77 napisał:A ja nie byłam świadkiem w sprawie, co prawda zgody dostawałam ale zawsze przez pleksę, co się okazało dlatego tak bo ZK miało remont i nowa pleksa była i tak dawali każdemu z mojego Sądu![]()
:lol: A gdzie jest napisane, że nie wolno??? Jeśli w danym ZK regulamin tego zabrania to w porządku, ale jeśli nie? To co Sylwia ma napisać, że chciała też tak usiąść, a nie mogła czy co?anthony napisał:sylwiaaa77, powinnaś to zgłosić przełożonemu tego funkcjonariusza że nie dopełnia swoich obowiązków i pozwala siedzieć dziewczynom na kolanach osadzonych. Jako prawy obywatel który przyjmuje wszystkie prawa i obowiązki wobec RP powinnaś to zrobić niezwłocznie.
sylwiaaa77 napisał:Wybrali stolik przy którym było widać mniej, Becia może widziałaś tę parę? Widzisz Barbie tak to bywa że jak sobie na coś pozwolą to już na całego.
POGODYMKA napisał:Witam wszystkich! Mam następujące pytanie... mój szwagier jest w areszcie śledczym Warszawa Białołęka... Moja siostra (jego żona) wraz z dziećmi i jego rodzina dostają bez problemów od prokuratora widzenia. Czy ja też mogę się ubiegać o widzenie ze szwagrem?