M
malutka200723
czyli jeśli mój mąż nie jest biologicznym ojcem małego a mój syn traktujr go jak syna i na odwrót to znaczy,ze widzenie nam przysluguje???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeżeli tak jak piszesz syn traktuje ojca jak syna a ojciec traktuje syna jak ojca i jest to prawnie uregulowane to takmalutka200723 napisał:a mój syn traktujr go jak syna i na odwrót
malutka200723 napisał:czyli jeśli mój mąż nie jest biologicznym ojcem małego a mój syn traktujr go jak syna
Gocha1910
ANIKA moj syn ma prawie 21 więc są rówieśnikami mój to na godzinnym widzeniu nie wytrzymywał nie wyobrazam sobie co by bylo byc tam z nim bez wozka ale i w wozku takie dziecko sie zaraz nudzi. nawet jak do AŚ mialam 20 min autobusem to tez bylo ciezko bo akurat jak wchodzilam na widzenie to przychodzil czas jego drzemki i bylo marudzenie na maxa. kiedys go w koncu uspilam bujaniem w wozku i tak slodko spał i nagle go straznik obudzil tym cudownym zdaniem "prosze powoli konczyc widzenie" i płacz był jak nie wiem :/
emiro napisał:ale matki z dziećmi wchodzące poza kolejnością to byłby duży plus.
emiro napisał:w AŚ Suwałki przy okienku jest wywieszona informacja "Kobiety w ciąży i osoby odwiedzające z dziećmi do lat 3 są wpuszczane na widzenie po za kolejnością " I nikt nie robi żadnej wrzawy z tego powodu.