wokanda

• Autor wątku Autor wątku ewelinka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
moja petycje poparło jakies 13 osób, ale juz szykuje nastepna...mam nadzieje, ze to cos da...:(

Adozet, no znów się nie moge z Tobą zgodzić, moj Krzycho zaświadczenie ze po wyjściu ma zapewnioną prace dał wychowkowi i to 4 dni przed wokandą...
wiec sedzia miał chyba czas zeby przeczytać?
No chyba ze trafił na "wyrozumiałego" sędzie hihi
pozdrawiam

co prawda mój mąż miał wokande o udzielenie przerwy w karze a nie o wcześniejsze warunk.- sędzia czytał przy nim dopiero papierzyska :lol:

13a to my dziewczynki powinnyśmy być tutaj mediatorami i wogóle to my sie lepiej znamy hihi

mój mąż jutro ma wokande :) ale zastanawiam się nad jednym czy jak jutro stanie na tą wokande to czy nie odroczą mu jej ponieważ 3/4 kry mija mu dopiero 29 marca POMOCY !!!! bo niewiem czy mam się nastawiac że będzie już w domku czy nie :help:

:ok: No chyba przeczytaja papierki, myśle ,że poprostu jak będzie pozytywnie, to puszczą go 29 marca do domku.

jeżeli jutro ma wokande to wydaje mi sie ze stnie tylko ze jezeli sedzia przychyli sie do warunkowego zwolnienie to puszczą go 29 marca :)
powodzenia trzymam kciuki

właśnie to że stanie na wokande to wiem tylko że boje się że mu nie przychylą się do niej :( obawiam się że moge byc zadowolona ale na marne i bedzie musiał odbyc tą kare do końca bo nie dużo mu zostało. Już sama niewiem czy mam się cieszyc że ona jest jutro czy nie? I najgorsze to czekanie bo z OZ będą go przewozili na Potulice a z tamtąd niema jak zadzwonic i będe zmuszona czekac na jego telefon do godziny 15 cała w nerwach bo on już będzie wiedział a ja jeszcze nie. A jeśli nie wypali ta wokanda to nie będę mogła go nawet pocieszyc :(

ewelinka, wiem co czujesz ale bądz dobrej myśli, ja dowiedziałam sie jakoś przed 13 ze tak
dlaczego myślisz ze jego nie puszczą?
moj sie ukrywał 6 lat, przedtem za małolata siedział w poprawczakach, grypsował i pacz WYSZEDŁ
GŁÓWKA DO GÓRY, TRZYMAM KCIUKI I MAM NADZIEJE ŻE NAPISZESZ JUTYRO CO I JAK ZN. NAPISZESZ ZE WYSZEDŁ :)
POWODZENIA

dziękuje że jesteście ze mną :serce: obawiam się bo jeszcze mu nie przysługuje do czwartku i te dwa dni mogą zrobic wielką różnice ale napewno jutro wam wszystkim napisze jak tylko dostane wiadomośc czy będe mogła ostatni raz pojechac już po niego ponad 300 km i zabrac do domku do mnie i do syneczka :) ale bym chciała tego najgorsze chyba to czekanie i ta noc

na noc wypij piwko zebys lepiej spała :D
a w dzień znajdz sobie dobre zajęcie bo ja myślałam ze jajo zniose :help:
idz do kogoś nie siedz sama w domu bo ja niestety siedziałam sama i to było najgorsze :(
bedzie dobrze-MUSOWO

hehe mam nadzieje że się nie mylisz :)

ewelinka, teraz już pewnie smacznie śpisz (obym miała rację) a jutro wszyscy się razem zobaczycie (nooo! albo już bardzo prędziutko) i będziecie ściskali się w nieskończoność (obym miałą rację podwójną). Ja ściskam za was kciuki i niech Ci jutro szybko dzień płynie! Będzie :ok:

:lol: :lol: :brawo: GRATULACJE :brawo: cieszcie się sobą kochajcie się i żeby wam się wszytko juz dobrze ulozyło :winko:

może i ja i reszta z nas wkoncu napiszę to samo

ewelinka- super ,że pomyślna wokanda, tak z cichacza to miałam pewność ,że na 99,9% będzie pozytywna( wróżka jakaś czy co?)Ciesze się z wami :lol: :serce: :lol:

No ewelinka tylko pozazdrościć :D Super :)
:beer: Wasze zdrowko :wink:

ewelinka gratuluje :serce: :serce:
A my czekamy dalej....ale w końcu się doczekamy :evil:

Super,ciesze sie ża następna bedzie miała swojego "łobuza"w domu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót