P
pelasia1
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Witam mam dość dziwna sprawę. Więc zacznę od początku dostałam zawiadomienie o wszczęciu egzekucji która jest przedawniona wiec w terminie wniosła pismo o pozbawienie wykonalnosci tytułu wykonawczego po paru dniach dostałam z tegoż że sądu postanowienie który postanawia stwierdzić swą niewlasciwosc miejscowa i sprawę przekazać do sądu rejonowego w Szczecinie wydział gospodarczy na to miałam 7 dni by złożyć zażalenie na sądu ten w Poznaniu do sądu okręgowego za jego pośrednictwem ale nie złożyłam .za tydz dostałam pismo od komornika z mojej miejscowości który wcześniej wysłał mi zawiadomienie o wszczęciu egzekucji. Że tym razem dostałam zawiadomienie o zajęciu rachunku bankowego przez komornika i pisze mi jaki to bank i nr ale nie mam w tym banku żadnego konta mam w innym tylko gdzie opieka społeczna przelewa 500 plus dla dzieci i są założone lokaty dla nich nic więcej. Co mam zrobić bo już zglupialam całkiem. Czy powinnam złożyć skargę na czynności komornika ale jakie na jakiej podstawie czy lepiej wnieść sprawę do sądu tego w Szczecinie. Proszę o pomoc pilne