witam .prosze o pomoc
moj partner poddal sie esktradycji . sedzia poinformowal go ze jesli dobrowolnie podda sie ekstardycji to bedzie spokojnie mogl wrocic do UK. niestety tak nie bylo . moj partner po odbyciu kary poltora roku pozbawienia wolnosci chcial wrocic do uk, niestey na lotnisku w Birmingham zostal cofniety . powod jaki podali to standardowy ze jest niebezpieczny dla spoleczenstwa {co jest kompletna bzdura}oraz to ze aby byc ze soba razem to nie musimy zyc w uk . dodam tez ze moj partner nie dostal zadnej formy na odwolanie a funkcjonariusz oznajmil mojemu partnerowi ze nie musi go o niczym informowac . natomiast drugi funcjonariusz powiedzial ze po pol roku moze ubiegac sie o powrot do uk za pomoca ambasady uk w warszawie.tak tez zrobilismy . gdy dzwonilam do ambasady pani ktora odebrala powiedziala mi ze oni prowadza sprawy tylko brytyjczykow i ich to nie interesuje co jest totalna bzdura a wiem dokladnie ze to oni powinni mi pomoc. prosze pomozcie mi
gdzie mam sie zwrocic aby otrzymac taka forme na odwolanie lub do kogo mam napisac