Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziewczyny mam pytanie czy orientujecie sie czy ze wzgledu na swieta wyznaczona tez jakis dodatkowy dzien widzen dla P1?

Laurka423 napisał:
Mam pytanko jak wyglada sytuacja z telefonami na P1.Moj skarb od soboty nie dal znaku zycia i troche sie martwie...

Mój misiek dzwonił wczoraj i dziś też więc chyba wszystko jest oki też jest na P1 może karty tel nie ma już;)

hej:) bardzo dawno mnie tu nie było witam Wszystkich:) mam pytanko czy wiecie jak obecnie wyglądają wokandy w Potulicach? czy dużo osób wychodzi i z której wokandy?? słyszałam,że zmienił się skład sędziowski i jest pani Pilarska i ponoć ona wypuszcza, wiecie coś na ten temat będę bardzo wdzięczna za informację bo mój Misiek niedługo ma wokandę:)
pozdrawiam:)

Witam
Mam pytanie odnośnie przepustek i dodatkowego widzenia w zk w Potulicach,czy jest możliwośc tego uzyskania czy ktoś z waszych bliskich otrzymał jedno lub drugie.Pytam bo mój misiek tam przebywa i był u wychowawcy się zapytać i usłyszał że oni w tym zk nie stosują ani jednego ani drugiego:( Czy to prawda? Będe wdzięczna za odp

laryska mój też był na P1 i prośbę o przepustkę wystosowaliśmy do Sądu w Bydgoszczy ,bo to on decydował czy można jej udzielić czy też nie ,decyzję dostaliśmy odmowną i z sądu i zk,-pisaliśmy o przepustkę na komunię syna,ale nie dało rady więc na p1 chyba to nie takie proste.

co do dodatkowego widzenia to niestety niewiem.

kassia1980 napisał:
laryska mój też był na P1 i prośbę o przepustkę wystosowaliśmy do Sądu w Bydgoszczy ,bo to on decydował czy można jej udzielić czy też nie ,decyzję dostaliśmy odmowną i z sądu i zk,-pisaliśmy o przepustkę na komunię syna,ale nie dało rady więc na p1 chyba to nie takie proste.

co do dodatkowego widzenia to niestety niewiem.

Będąc pewnie na p2 są wieksze szanse!Tylko kiedy to będzie:( pozdrawiam

Laryska Mój też siedział na p1 na Potulicach, dostawał w formie nagrody albo widzenia bezdozorowe albo dłuższe widzenia czyli zamiast godzinki mięliśmy półtorej:), dodatkowe 3 godzinne widzenie mamy raz na pół roku z tego względu,że chodzi do szkoły,ale takich normalnych dodatkowych widzeń nie mielismy. 2 czy 3 razy pisał o przepustkę ale mu nie dali:(. Od niedawna przenieśli go na p2 więc teraz pewnie ją dostanie:) Pozdrawiam:)

xxxNATALAxxx dziękuje Tobie za odpowiedz;) A jak długo czekaliście na p2?

:D Witam dowiedziałam się że dodatkowym dniem widzeń przed swiętami jest piątek 22.04:D

Super :) dzieki za informacje. Widzenie jest w normalnych godzinach tak jak w weekend?

Tak widzenie jest w tych samych godzinach co w weekend.Pozdrawiam;-)

Hej dziewczyny!!!
Od miesiąca mnie tu nie było.Chce się podzielić z wami dobra nowina.
Jak pisałam wcześniej syna przywieźli na sprawę łączoną z Potulic do Łodzi.
Sprawa poszła dobrze,zdjeli synowi 12 miesięcy :!::!:
Teraz pod koniec lipca minie połowa kary :smile:
Z Łodzi przewieźli go do Grudziądza zakł nr 1. Forum Grudziądz jest martwe ,tam się nic nie dzieje !!!!

Widzibor napisał:
Forum Grudziądz jest martwe ,tam się nic nie dzieje !!!!

Jak wiele,wiele innych...ale i tak wszyscy odsyłają do danego wątku chyba tylko po to,by post i pytania pozostały bez odpowiedzi..

Witam pytałam mojego o to widzenie przed swietami 22/04 i powiedział ze widzenie jest w godz 9-14.Wiec juz nic nie wiem...Zapytam go jeszcze raz czy napewno.

Ostatnia edycja:
Laurka masz racje widzenie 22/04 będzie od 9-14 ale w pierwszej wersji mnie tak poinformowali.

Czy ktoś może wie czy widzenia będą 23.04??Pozdrawiam

hej dziewczyny:) tak w sob są widzenia dzisiaj powiedział mi to strażnik na Potulicach:)

Witam. Wczoraj przewieżli mojego chłopaka do Potulic. Mam pytanie w sprawie wokand? Czy jest możliwość żeby mu zmiejszyli kare? On grypsuje czy to przeszkadza?

angelisia1210 napisał:
Czy jest możliwość żeby mu zmiejszyli kare? On grypsuje czy to przeszkadza?

Nie ma możliwości "zmniejszenia kary". Jest możliwość warunkowego przedterminowego zwolnienia. "Grypsowanie" nie ułatwi mu starań o warunkowe zwolnienie - wręcz je utrudni.

Powrót