W
wiktoria88
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
mój mówił w sierpniu że karetke widzieli podobno ktorys sie powiesil ale nie dowiemy sie prawdy !
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gosiaczek1910 napisał:to nadal sa ludzie, na ktorych ktoś czeka, czesc z nich tam wroci, czesc sie ogarnie, ale nie nalezy ich przekreślać, bić czy zabijać.
gosiaczek1910 napisał:marcin20, troche nie czas i temat by takie rzeczy wypisywać.
to nadal sa ludzie, na ktorych ktoś czeka, czesc z nich tam wroci, czesc sie ogarnie, ale nie nalezy ich przekreślać, bić czy zabijać.
forg napisał:A czy marcin20. napisał, że należy ich bić? Napisał, że powinni być wdzięczni, że społeczeństwo ich karmi.
lemon&ada napisał:co ma jedzenie,czy nie jedzenie...Chodzi chyba o fakt zakatowania więźnia.
1208malenstwo napisał:Dziś dowiedziałam się od męża iż w owym zakładzie zmieniły się przepisy dotyczące puszczania paczek chemiczno-higienicznych
1208malenstwo napisał:Dziś dowiedziałam się od męża iż w owym zakładzie zmieniły się przepisy dotyczące puszczania paczek chemiczno-higienicznych a mianowicie iż paczka może być tylko do 5 kg. oczywiście na talon no i jeśli wysyłamy trójkącik w prawym rogu talonu trzeba odciąć i przykleić na pudełko.
lemon&ada napisał:a jak z widzeniami w Potulicach w tą sobotę i niedzielę?Ktos wie czy będą?Przez te durne wybory jakieś..Forg?? Wiesz na pewno,Ty wiesz wszystko najlepiej.