Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
moj jest na P1 - jest strasznie, gorzej niż sobie wyobrażałam... mam nadzieje ze gorzej juz nie będzie... bo o takich chorych zasadach jakie tam panują to jeszcze nie słyszałam

o rany to straszne, ale podobno wszystko można przeżyć Trzymaj się dzielnie literka .
A ile dostał?

a do innych mam prośbę czy macie kogoś w zakładzie zewnętrznym na ul. Działkowej 6 w Potulicach?

Poczytałam posty i czy to prawda że w Potulicach jest tylko p1?????????? a na ul. działkowej jest oddział zewnętrzny i to jest chyba p2??????????

A ta Działkowa to nie jest przypadkiem Strzelewo, a nie Potulice? Bo tam właśnie jest OZ.

Literko ja nie miałam żadnych problemów z widzeniami. Mam inne nazwisko, tyle że my mamy syna.
Nie słyszałam, by robiono tam takie problemy. Sama byłam świadkiem kiedy kilka razy wpuszczano na widzenie osoby, których wpuścić nie powinni (np ze względu na wiek, czy dlatego że nie byli spokrewnieni).
Ja generalnie chwaliłam sobie Potulice. Tym bardziej dziwi mnie to co piszesz.

Literko nie panikujcie na zapas. Poczekajcie na zatwierdzenie listy.

Moze masz racje Dzudi, moze nie bedzie problemu... ale mimo wszystko wysłałam prośbę do dyrektora

podobno zk Potulice podlegają dwa OZ w Potulicach jeden a drugi w Strzelewie

Nosferatu P2 to chyba półotwarty? A tam nie jest tak źle

Dzięki za wszystkie info jakie będziecie miały o OZ na działkowej

P2 półotwarty on najpierw był w Potulicach , a potem w Strzelewie i w żadnym z nich nie narzekał-nawet nigdy nie mieliśmy problemów z widzeniami

Dziewczyny w OZ w Potulicach na działkowej nie jest źle. Mój P. dzisiaj dzwonił i stwierdził, że jest ok jest tam dopiero tydzień wcześniej był na "zamku" i chłopaki mówili mu że w Potulicach nie jest źle.

Z dzwonieniem nie ma problemów, list dostał za 2 dni od wysłania i tylko musiał otworzyć i pokazać że nic niedozwolonego w kopercie nie ma. Trochę gorzej z jedzeniem nie za ciekawe ale cóż nic nie może być idealnie.

Literko21 myślę że spokojnie będziesz mogła odwiedzić swojego chłopaka. Bądź cierpliwa

wejdźcie na temat wolny Monika R ma gorsze problemy - trzeba pomóc...........

Dziewczyny jak wyglądają widzenia bezdozorowe... (niewiem czy intymne i bezdozorowe to jest to samo) ??

Lista widzen z moim nazwiskiem została potwoerdzona.. ale jak to jest w Potulicach, bo moj A. mówi żebym się dowiedziała czy była to zgoda jednorazowa czy na stałe ?? Czy listę w Potulicach potwoerdzają raz, czy przed kolejnym widzeniem znowu musi się starać o zgodę na widzenie ze mną ??

Jeśli lista jest zatwierdzona to na Amen raczej, gdyby miało to być jednorazowo to Twój A. raczej by o tym wiedział.

Bezdozorowe w Potulicach odbywają się w takich małych salkach na które wchodzi się z tej głównej sali widzen. Ściany mają kolor różowy :) Ale stoi tam tylko mały stolik i krzesełka. W drzwiach są wizjery ale nikt nie zagląda. My nie doczekaliśmy się takiego widzenia przez całe 8 miesięcy. Może Wam się poszczęści.

No własnie masz racje Dżudi dostałam widzenie już na stałe...
Widziałam te sale w Potulicach, odchodzą od tej głównej sali.. ale niestety byłam świadkiem ze strażnicy bezczelnie wchodzą nie pukając... więc juz na sam widok odechciało mi się takiego widzenia w Potulicach.

Witam.
W niedzielę jadę po raz pierwszy odwiedzić męża w ZK Potulice. Czy któraś z Was jechała tam samochodem i zna dojazd? Poza tym nie wiem, do której godziny wpuszczają odwiedzających (wiem, że same odwiedziny są do 16 albo 16.30, ale do której trzeba się zgłosić?). Będę jechała z Warszawy, jeśli jest ktoś chętny zabrać się za mną, to zapraszam na priv, zawsze razem raźniej:D

Syrena to może się spotkamy.. ja też jadę w tą niedzielę do Potulic, tylko że ja z Łodzi. Karteczkę najlepiej dać do 12.00.
Ty pewnie będziesz jechała przez Bydgoszcz, a stamtąd tylko ok.20 km do Potulic.
Ja jadę pociągiem do Bydgoszczy, a później Pksem do POtulic :)

witaj, jeśli jeszcze zdążysz odczytać to podaje Ci moj nr telefonu na priv Agnieszka Ja chyba wyjadę dziś i przenocuję w hotelu, bo przeraża mnie wstanie o 4 rano :roll: :roll: :roll:

witam :)
na widzenie do Potulic wybieram się w następną sobotę. Jadę z pierwszego przystanku PKS Bydgoszcz o 11.30 czy jest jeszcze jakaś osoba która wybiera się w tym terminie... ???
pozdrawiam :)razem zawsze jest raźniej jechać i przynajmniej można z kimś porozmawiać na bliskie nam tematy :)

Czy ktoś wie, czy i w jakich ilościach mogę wysłać czasopisma lub książki do ZK Potulice?

Syrena ja wysyłam 2 czasopisma w tygodniu - mój mi mówił, że więcej nie wolno ale on jest na P2 OZ na działkowej w Potulicach.

Książkę też mu kiedyś wysłałam - taką z dowcipami!!!

Dziewczyny jak to jest z przepustkami w Potulicach na P2 - chętnie udzielają po 1/4 kary, wiecie coś na ten temat??? proszę was o jakieś info !!!!

Adena coś mi się do Ciebie wiadomość prv nie chce wysłać ;/... pisałam,że jadę w sobotę ale plany mi się zmieniły i jednak wybieram się tam w niedzielę. A Ty kiedy???
Duszeczku mnie też bardzo interesuje jak to jest z tymi przepustkami w Potulicach...może ktoś wie coś na ten temat???
pozdrawiam :)

Powrót