D
Dark_Devil
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
no najlepiej się złożyć i jechać w kilka osób. Mi zostają teraz pociągi tylko lub autobus, ale pociągiem przesiadek jest strasznie dużo... a o autobusy nieraz ciężko
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nic11 napisał:a ja mam pytanie odnosnie warunkowych zwolnien, prosze napiszcie cos, blagam
forg napisał:NO właśnie - nie rozumiesz pytania.
Przecież według większości przestępców i ich rodzin warunkowe przedterminowe zwolnienie zależy tylko i wyłącznie od "widzi-mi-się" sędziego. Nie od spełnienia przesłanek wymienionych w przepisach.
Jak się trochę wczytasz, posłuchasz to dowiesz się, że są wiezienia, gdzie "pani kochana, tam bez niczego wychodzi się z pierwszej wokandy". Dodam - choćby się gwałciło w celi, biło współosadzonych.
Trzeba mieć fioletowe majtki podczas posiedzenia sadu a do tego należy rozmawiać tylko z wychowawcą, który ma prawą dziurkę w nosie większą od lewej. On załatwia wszystko. Każdemu.
ingab napisał:Czy nie tak,jak w każdym ZK? Albo ja nie ogarnieta jakaś..,że nie rozumiem pytania...?
nic11 napisał:dzieki, ale to wiem, chodzi mi o konkrety dotyczace potulic pozdrawiam
angel1649 napisał:witam maz odbywal karw pozbawienia wolnosci w potulicach byl tam ponad rok wczoraj przeniesli go do strzelewa jak tam jest jak dojazd? i kto wie jak tam jest z przepustkami? po jakim czasie? i jak sie starac?