Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
też spooro czekałam...bo było więcej ludzi niż zawsze...ale co tam warto było by zobaczyć Miśka:) miałyście wrażenie,że troszkę widzinka przedłużyli tą nd???

Cześć dziewczyny odnalazłam to forum w piątek szukając porady prawnej fajnie, że takie coś istnieje. Mój Misiek w piątek miał łącze i niestety nie wyszło najlepiej więc całe popołudnie, wieczór i noc przeryczałam. Teraz wzięłam się w garść i postanowiliśmy walczyć tym bardziej, że porada dała nam do myślenia. Czy któraś z Was ma swoje Kochanie w Czarnym?

może strażnicy mieli w nd dobry dzień,że troszkę przedłużali te widzenia:)
Izuniaem zapraszam na temat wolny bo to jest akurat o Potulicach...

dziewczyny ja jadę teraz w niedziele... może też wydłużą widzenie...hihi

Nosferau, ci strażnicy są naprawdę w porządku.. ale bardzo mocno trzymają się tych reguł.. jak ktoś nie wpisany na liste to koniec, nie wejdzie.. i nawet małe dziecko.. uważam że to troszkę chore.. ale nic... też mnie na początku nie wpuścili bo nie byłam wpisana...i tłumaczenia że przyjechalam specjalnie 250 km nie pomagały niestety..
co by im szkodziło wpuścić takie małe dziecko..?

literka 21 napisał:
dziewczyny ja jadę teraz w niedziele... może też wydłużą widzenie...hihi

Nosferau, ci strażnicy są naprawdę w porządku.. ale bardzo mocno trzymają się tych reguł.. jak ktoś nie wpisany na liste to koniec, nie wejdzie.. i nawet małe dziecko.. uważam że to troszkę chore.. ale nic... też mnie na początku nie wpuścili bo nie byłam wpisana...i tłumaczenia że przyjechalam specjalnie 250 km nie pomagały niestety..
co by im szkodziło wpuścić takie małe dziecko..?

Ja mam pozytywne myślenie o strażnikach byli ok- dobrze,że my mamy już to za sobą :]i mam nadzieje,że nigdy więcej!!
A jak tam Twój w Potulicach?nie może starać się o przenie sienie do Strzelewa?

Ostatnia edycja:
Nie nie Nosferau, on ma jeszcze wyrok nieprawomocny, czekamy na termin apelacji, i może później...bedzie sie starał o przeniesienie do Sieradza, bo wiadomo że miałambym bliżej na widzenia, ale tak szczerze to wolałabym żeby został w Potulicach.

ja na strazników na początku narzekalam, ale co się dziwić, pierwszy kontakt z nimi był bardzo nieprzyjemny, ale teraz są naprawdę bardzo bardzo ok.

Poza tym Literko w Potulicach też jest OZ na ul. Działkowej 6, to może tam się postara przenieść mój tam jest na P2 i jest naprawdę ok;)

hmm duszeczku.. nie wiem czy to takie łatwie.. on jest nadal jako osoba tymczasowo aresztowana, bo nie ma prawomocnego wyroku, podpisał jedynie warunki karne i to dopiero od sierpnia.. z tego co wiem to nie należą mu się przepustki, i chyba jeśli chodzi o grupe P2 o tez raczej nie teraz.

Rozumiem - nie ma "statusu" osoby skazanej - ale jakby co to na działkowej jest ok tam jest P2 i P3:D

A ja 23 listopada do Potulic - już nie mogę się doczekać:tuptup:

teraz w niedziele od jedngo przyjechala rodzina wyczekali sie zeby po czasie sie dowiedziec ze go przeniesli Strzelewa. Ale napierw takiego tutaj nie ma rodzina by zawalu dostala, ale chyba Strzelewo jest blisko Potulic. Ja teraz w grudniu tam sie wybiore :-)

Strzelewo to OZ podlega pod Potulice mój Łoś był tam przeniesiony z Potulic mają więcej luzu , mogą pracować poza zakładem itp

a jak jest w potulicach dla mlodocianych ?
mojego chlopaka dopiero tam przewiezli :(
niemam pojecia jak z widzeniami, kompletnie nic .. :(

widzenia są w godzinach 9- 16 tylko soboty i niedziele

a wiem moze ktos czy za pobicie i wykonana pozniej kradziez telefonu jest ten sam paragraf cyz sa osobne ?

oja ;(
ludzilam sie ze moze to osobne bd :( wtedy moj siedzial by krocej :( ..
gdzie dokladniej sa potulice ?
dzieki w ogole za info ;)

Tak Natala mi też zdawało się że jakby trochę dłużej było widzonko :)

Powrót