Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
forg napisał:

No to może się umówicie na kawkę i sobie porozmawiacie ?

-widzę że osobny dział by się na forum przydał - "Porady i mądrości życiowe" :?:

mnie tez interesuje zdanie Finister...Widac convictus ma problem znowu. Już mnie nie atakuje, teraz zaczął z forgiem

Czesc jade w niedziele 9.06 do Potulic autem z torunia. Wyjazd po 8 czy ktos jest chetny?
Mam pytanie chcde zostawic paczke odziezowa na bramie w kartonie czy w reklamowce? I paczke zywnosciowa w kartonie czy w reklamowce?:) bede wdzieczna za informacje poniewaz robie to po raz pierwszy i jestem nowicjuszem w tych sprawach. Drugie pytanie cY kawa herbata cukier moga byc w orginalnych opakowaniach?

Paczki przyjmowane są tylko w kartonach,które musisz opisać.

mi nawet przyjęli
talon z Innego ZK - tylko się wahali :)

Witam, mój chłopak od dziś jest w Strzelewie. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak tam jest? Jakie są warunki. Jak jest na widzeniach? Czy chętnie łączą widzenia? Dzwonił do mnie jak tylko dojechał. Wiem tylko tyle że może cześciej dzwonić. Bo miał dziś wieczorem zadzwonić a jak nie to jutro.

Witaj moj maz jes od paru miesiecy w Strzelewie.my zawsze laczymy godziny bo trudno z dojazdem.SW jest w porzadku siedza w osobnym pokoju nie wchodza na sale widzen ,jedynie po to aby wywolac ze koniec widzenia.kantyna dobrze zaopatrzona ale babka powolna .a dzwonic moga od 7.15 do 20.30.wiec jak tylko ma karte to moze dzwonic.jak chcesz wiedziec wiecej to pisz na priv.a poza tym maja tam luz!!pozdrawiam:?

Hej mam pytanie. Wyslalam swojemu w liscie karte telegrosik. Rzekomo dostal za to kare czy to mozliwe? Czy mnie klamie?

To zależy od tego, w jaki sposób korzystał z tej karty.

justynas221 napisał:
Hej mam pytanie. Wyslalam swojemu w liscie karte telegrosik. Rzekomo dostal za to kare czy to mozliwe? Czy mnie klamie?

- czy mnie okłamuje
- czy mi kłamie
-czy kłamie
-czy mówi nieprawdę....

co to znaczy" czy mnie kłamie" ??? Możesz wyjaśnić mnie? :)

Tak, to możliwe.

Ostatnia edycja:
Dnia 27.07 jade do Potulic wyjazd z Torunia o 13 czy jest ktos chetny?:)

Jezeli jest ktos chetny na wyjazd do potulic w ostatnioa niedziele sierpnia to piszcie na priv

Witam,czy bedzie ktos jechal w ostatnia niedziele sierpnia do Strzelewa ?Jestem z Torunia

Hej za tydzien w niedziele jade do Potulic z Torunia. Jest ktos chetny?:)

Witam mam pytanie mojego skarba przewoza w poniedziałek do szpitalnego w wiezienia w potulicach proszę o jakie kolwiek informacje na temat tego wiezienia jak jest z widzeniami jak z telefonami czy cele sa otwarte zaznaczam ze ma p2 jak często może dzwonic itp

kurcza dziewczyny potrzebuje porady jestem z krakowa mojego meza przewieźli do potulic to jest 600km jak tam dojechać wiem ze do Bydgoszczy a z tamtad czym jest jakies dobre połączenie ile mogą go tam trzymać zdala od miejsca zamieszkania może ktoś jeździ tam z krakowa chętnie bym się dołożyła do paliwa żeby nie bładzic proszę o odzew

Rozka2007 powiedz kiedy chcesz jechac do meza w odwiedziny?:)

Powrót