Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
rozka2007 napisał:
Witam mam pytanie mojego skarba przewoza w poniedziałek do szpitalnego w wiezienia w potulicach proszę o jakie kolwiek informacje na temat tego wiezienia jak jest z widzeniami jak z telefonami czy cele sa otwarte zaznaczam ze ma p2 jak często może dzwonic itp
nie ma takiego oddziału w potulicach, jest mały szpitalik widzenia jak dla innych ale na p2 mógłby mieć lepiej jak by był na OZ potulice. A w szpitalu traktują go jak na P1.

Piochus Bzdura na Parkowej jest P2 w Potulicach na OZ Potulice jest teraz P3

jade w ten weekend mam nadzieje ze się nie pogubie przeraza mnie tylko cała noc w pociągu może ktoś jedzie samochodem chętnie się dorzucę do paliwa

To w samochodzie z zupełnie obcymi ludźmi ma być bezpieczniej?

no raczej kobieta mi krzywdy nie zrobi, wiadomo ze z meszczyzna bym nie wsiadła chodzi mi o to ze pociąg przyjezdza do Bydgoszczy o 3 w nocy i 5 godzin czekania na dworcu

rozka2007 napisał:
no raczej kobieta mi krzywdy nie zrobi
Żebyś się nie zdziwiła. Czyżby nie było rozbójniczek albo zabójczyń? Najlepsze, że sama proponujesz, że dopłacisz do benzyny czyli informujesz, że przyjdziesz z pieniędzmi.

być może ale jak bym miała tak do wszystkiego podchodzić to bym z domu nie wychodziła w obawie ze mi się cos stanie. Zawsze może ze mna brat jechać dla bezpieczeństwa. Jeszcze jedno pytanko czy moga go tak zdala od domu trzymać jest na to jakies prawo?

rozka2007 napisał:
Jeszcze jedno pytanko czy moga go tak zdala od domu trzymać jest na to jakies prawo?

Tak, mogą. Jest pozbawiony wolności.
Sugerujesz, że Służba Więzienna działa bezprawnie?

Weź pod uwagę, że próbujesz się umawiać na podróż z ludźmi związanymi ze środowiskiem przestępczym. To niekoniecznie są typowi przedstawiciele tego społeczeństwa.

askirkov napisał:
Weź pod uwagę, że próbujesz się umawiać na podróż z ludźmi związanymi ze środowiskiem przestępczym.

Az się wtrącę - po co drążysz? Ta pani to niby z kim jest związana? Nie przypadkiem z przestępcą? Czyli swój ze swoim ewentualnie pojedzie :-)

no nie ale z tego co mi się obiło o uszy to cos tam jest ze najbliżej miejsca zamieszkania ma prawo odbywać kare a on jest 600km od domu

w wiezienniach ludzie tez siedza za grzywnę i alminenty czy nie splacone kredyty i jest ich bardzo dużo w tym mój maz

Niejedna osoba odeszła do Krainy Wiecznych Łowów tylko dlatego, że jakiemuś degeneratowi czy jakiejś degeneratce zabrakło kilku złotych potrzebnych do kupienia wódki. W pociągu będą też inni pasażerowie. Będziesz tam znacznie bardziej bezpieczna. Są też konduktorzy. Czyżby życie ci nie było miłe?

Ostatnia edycja:
w pociągu tak owszem ale potem musze czekac 5 godzin na dworcu a tam pewnie nie będzie nikogo prócz alkoholików i bezdomnych, orientujecie się czy jest tam jakas poczekalnia

Rozka2007 kiedy chcesz jechac do potulic?? Ja jestem z Torunia i jade jutro moge Cie zabrac

Cześć Dziewuszki. Niestety nie mam czasu na czytanie każdej jednej strony w szukaniu odpowiedzi na moje pytania więc byłabym wdzięczna jeżeli ktokolwiek zechciałby odpowiedzieć. Po pierwsze, żeby mój wpisał mnie na tą listę widzeń to wystarczą mu moje imię i nazwisko czy musi mieć dane szczegółowe (pesel, seria dowodu etc.)? Następnie jeżeli już wpisze mnie na tą listę to ile czasu z reguły czeka się na zgodę dyrektora? No i jeżeli już ta zgoda będzie to czy mogę wnieść chociaż zdjęcia na to widzenie? :(

Skoczek1305.Musisz wysłać swojemu kopie dowodu osobistego,która musi dać z prośbą o wpisanie Cie na listę.Czas oczekiwania na decyzje dyrektora to ok.2tygodni.Zdjęć na widzenie nie wniesiesz

Powrót