R
renia 111
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 97
Witam-Mam pytanie czy mozna dzwoniac do zakładu i porozmawiac z wychowawca-czy niema takiej mozliwosci?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
renia 111 napisał:Jedno tylko pytanko-bo moj przebywa na białołece wiec pod jaki dział mam dzwonic czy to niema znaczenia-sorka ze akurat tu napisał przy tym wadku ale tu ktos napisał ze mozna sie kontaktowac telefonicznie z wychowawcaa przy temacie o białołece napisali mi ze nie![]()
renia 111 napisał:Bo chciałam sie dowiedziec jak moj sie sprawuje iwogole kiedy bedzie mia transport-mozna o takie rzeczy wogole pytac
Kate586 napisał:To nie jest powiedziane że w tym ZK to Ci coś powiedzą,a w tamtym nie.To zależy tylko od ludzi którzy tam pracują.
byly pensjonariusz napisał:a jezeli funkcjonariusz w sposob oscentacyjny publicznie uzywa slow uwazanych za powszechnie obelzywe i wulgarne lub w trakcie pelnienia sluzby popala papieroski na terenie oddzialu mieszkalnego/gdzie obowiazuje BEZWZGLEDNY ZAKAZ PALENIA to nie naraza go to na odpowiedzialnosc karna?
byly pensjonariusz napisał:przyklad....Funkcjonariusz pelniacy sluzbe na wierzyczce strazniczej przy murze ochronnym...rozpina rozporek,wyjmuje swoj..."interes" i zalatwia potrzeby fizjologiczne z wysokosci kilku metrow!!!!! prosto na chodnik...a miejsce ma to w ...centrum Siedlec od strony dworca PKS CZY TO JEST PRZYKLADNE ZACHOWANIE??????? a moze okolicznoscia lagodzaca bedzie fakt iz byla to noc? Tak wiec nie robmy z F-szy J-SW krysztalowych idealnych i bez skazy ludzi....