G
gola21
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
nie chyb ale na pewno jeśli wykorzystałaś już widzenia na luty musisz poczekać bo karta widzeń idzie ze skazanym
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przystanek w Czeladzi nazywa się Czeladź Wojkowicka Pętla. To nie są Wojkowice. Z Czeladzi do Wojkowic masz jeszcze kawałek.justynqa90 napisał:Czy jadąc do Wojkowic muszę dojechać do przystanku Czeladź Wojkowice Pętla?? Bo będę jechać z Mysłowic![]()
makaroniarka napisał:Przystanek w Czeladzi nazywa się Czeladź Wojkowicka Pętla. To nie są Wojkowice. Z Czeladzi do Wojkowic masz jeszcze kawałek.
najlepiej zadzwon i zapytaj, ja miałam taką sytuację i jakoś widzenia nie przeszły ze starego zk(w lutym jedno widzenie w starym zk i dwa w obecnym dodam, że p1), zapytaj po prostu ile dana osoba ma jeszcze widzeń bo nie chciałabyś jechać i 'pocałować klamki'gola21 napisał:nie chyb ale na pewno jeśli wykorzystałaś już widzenia na luty musisz poczekać bo karta widzeń idzie ze skazanym
gola21 napisał:u mnie było wliczone także nie wiem jak to działa w innych zakładach ale najlepiej zrób tak jak mówi astrom zadzwoń i zapytaj![]()
gola21 napisał:a ile razy byłaś w tym miesiącu?