V
voyagee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 28
ale oni to jakos sprawdzaja czy jesem zona czy nie jak to si eodbywa bo my mamy rozne nazwiska
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
voyagee napisał:ale oni to jakos sprawdzaja czy jesem zona
voyagee napisał:to dopiero drugi dzien jak go nie ma a czuje sie jakby to byla wiecznosc :sad:czekam az zadzwoni i powie ze wszystko ok wtedy sie troche uspokoje
forg napisał:A co to ma wspólnego z tematem ZK w Wojkowicach?
voyagee napisał:postaraj sie zrozumiec....
voyagee napisał:czy mozecie mi udzielic odpowiedzi czemu moj jak ma 1 wyrok i maly bo osiem miesiecy dostal P1 ..liczylam ze dostanie polotwarty...i jak jest z widzeniami i telefonami na P1
voyagee napisał:czy mozecie mi udzielic odpowiedzi czemu moj jak ma 1 wyrok i maly bo osiem miesiecy dostal P1 ..
z bytomia napisał:Osobom, które jeszcze nie były na sali widzeń oddziału zamkniętego mówię jak to wygląda. Wspominałam już nie raz. Są to małe, przeszklone boksy i od osadzonego oddziela Cię pionowa krata. On będzie czekał na Ciebie, musisz zaglądać do każdego boksu, czy czasem w tym konkretnym nie siedzi ukochany. Jeśli Go nie będzie, to funkcjonariusz wskaże Ci gdzie możesz usiąść i zaczekać na Niego.
voyagee napisał:mam pytanko kiedy sie dostake R czyli ecydywe